Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antonius Stradivarius

Na tym forum sa same Anioly !

Polecane posty

Czytam , czytam rozne topiki i widze , ze Wszyscy ktorzy wypowiadaja sie na tym forum sa The Best ! Wszystkie dziewczyny maja wspaniala figure i sa piekne , faceci dobrze zbudowani i przystoini . Wszyscy sa po studiach , dobrze zarabiaja , maja extra furmanki . Mlodsi ktorzy nie pracuja , studiuja , maja wspanialych parterow . Nikt z forum nie ma problemow z prawem , nikt nie siedzial w wiezieniu . Nikt sie nie upil do nieprzytomnosci , nikt nie byl na Izbie Wytrzezwien . Nikt nie glosowal na PiS , nie ma tu homoseksualistow , kazdy jest porzadny .Nikt nigdy nie prowadzil auta po pijaku , poprostu same Anioly sa na tym forum !

Gość oj tak tak oj tak tak
:D :D

Gość Anioly to malo powiedziane
tu sa same Archanioly ! :D

Ja na przykład nigdy za Anioła się nie uważałam.:) To tylko zdanie innych :P;)

Eee tam... Nicolas Cage został aktorem tylko dlatego, że ma TAKIEGO wujka. Historia piękna, ale anioł pudło. Bardziej przypomina baseta, niż anioła... Ale to tylko moje zdanie :)

A jam lubie Nicolasa ;) Wydaje mi sie bardzo sympatyczny :) Ale i tak wole o wiele bardziej Antonio Banderasa ... tez leci albo lecia przed chwilka na TVN oraz Kevina Costnera :P

ja mam na mysli taka wytworna wampirzyce..probowalam ostatnio na moim chlopaku ale nie moglam sie wgryzc wiec nic z mojej kariery nie bedzie...podziemie jest dla mnie zamkniete...FOrEVER

Czyli Wampirzą Damę :) Aaaa, to co innego - tych jest niewiele, niestety... Delicious, Banderas zdecydowanie bardziej mi się podoba - nie tylko z wyglądu: ma fantastyczną barwę głosu i niesamowity (wręcz koci) sposób poruszania się. W 13-tym wojowniku zagrał świetnie, chociaż wolę go w Assassins :) Nicolas zraził mnie do siebie po tym, jak kazał zamknąć przed gośćmi muzeum Elvisa (swego czasu był mężem córki Króla), bo chciał w nim zamieszkać. Wrrr. Jedyny film, jaki z nim lubię, to Lot skazańców :)

Gość Albinoska ty stara
festyniaro idz spac barani lbie !

Gość Dobrze jej napisal
Albinoska spac !

Gość Najpierw krowy niech wydoi
a potem spac !

Mi Antonio przypasowal rola w Grzesznej Milosci ... zagral z Angelina Jolie i w Desperado :P Normalnie facet marzenie :P Chociaz Kevin Costner tez niczego sobie ;)

Pomarańczowy nicku :) To, że ty żyjesz z krowami nie znaczy jeszcze, że każdy tak ma :) Zajmij się swoim życiem a ode mnie po prostu się odczep :) Naprawdę, nie warto mnie denerwować, słonko :) Ne warto :)

Gość cycoch
jaja mi spuchli

Gość Dlaczego nie warto