Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to moze byc prawda

dziewica,czy to mozliwe ?

Polecane posty

Wlasnie wrocilaem od dziewczyny mam takie jedno pytanie , wiec ona twierdzi ze jest dziewica , mowila mi juz o tym dawno a dzisiaj gdy ja dotykalem zaszlismy troche dalej i wlozylem jej" tam " 2 palce , nie bylo zadnej krwi ani nic takiego , wiec jak moze byc dziewica czy blona jest taka rozsciagliwa?

tak , 2 meskie palce? dobra byla dosyc ciasna , ja nigdy wczesniej nie mialem dziwicy wiec nie wiem , ale myslalem ze ak dziwica to jest to nie mozliwe bez naruszenia blony

Gość ja jako_
ja jako dziewica nie miałam błony dziewiczej :D musiałam się chyba niechcacy jej pozbyć, ale bez seksu :P

Nie musi miec blony zeby byc dziewica, mogla ja uszkodzic na rozne sposoby, niekoniecznie w czasie seksu. A niektore kobiety po prostu nie krwawia podczas pierwszego razu, ja na przyklad nie krwawilam w ogole.

Gość że hę
kochany, co dziewica, to inna, więc sam rozumiesz, nie ma reguły :D

a jak sie przekonalas ze jej nie masz , ja nic nie czulem

dobra wiec jakbym sie z nia kochal to z tego wynika ze tez by nie krwawila skoro sie dalo wsadzic 2 palce?

Gość ja jako_
ja? normalnie :D po prostu jej nie ma. mogę włożyć dwa palce do końca, jestem ciasna, ale tej błony nie mam, pewnie dlatego, że używam tamponów :D

ponoc blone mozna stracic na rozne sposoby, na przyklad uprawianie sportu (ja trenowalam karate i jazde konna), tampony i inne takie historie. Moj jfacet tez sie dziwil ale u wytlumaczylamm wszystko ibylo ok, nie oszukiwalam go.

wlasnie ze mnie obchodzi bo jakby tak nie mowila to spoko ma 22 lata wiec n\bym od niej tego nie wymagal, ale sama mi powiedziala ze jest dziewica , wiec po co klamala nie rozumiem , a nie moge normalnie sprobowac bo ona mowi ze nie jest jeszcze na to gotowa .

Gość ja jako_
ma 22lata, więc na pewno miała wiele okazji stracić te swoja błonę, niekoniecznie uprawiając seks.

A dziewucha tego dziada straciła błonę przez palcówki. I sie łajza dziwi że nie ma!!

czyli to znaczy ze nie ma tej blony , czy po prostu 2 palce to za malo ??

skoro mowi ze jest dziewica to widocznie tak jest, mozliwe ze nie ma blony

jaki kurwa dziadu a ty co masz 15 lat , to sam spadaj na forum dla dzieci

Gość ona nie jest dziewica
jak moze byc dziewica, skoro sciagala przed toba gacie i dala sobie tam palce wsadzac? dziewictwo to nie blona, to czystosc od wszelkich form sexu i pettingu. co z tego, ze nie uprawiala normalnego sexu, jak 10 kolesi moglo jej strzelac palcowe. to zadna dziewica, skoro juz miala palcowe robiona. mogla tez robic lody i uprawiac anal

Gość że hę
Dziewictwo w sensie biologicznym czy też fizjologicznym, to posiadanie błony. I nie zmienisz tego faktu swoimi postgiertychowskimi komentami.

tez tak sadze, zastanawiam sie cyz ma blone i to nie ma nic do rzeczy jakie inne formy zaspokajania wczesniej uprawialam sex to sex wiadomo na czy molega , nikt swiety nie jest ja tez na pewno nie , tylko po co mnie oklamywala skoro tej blony nie ma :o

Gość że hę
Ale skąd wiesz, że nie ma??? :O Może mieć, tylko bardzo rozciągliwą i z jakims większym otworkiem. A nawet jeżeli nie ma, bo straciła np. uprawiając sport czy wkładając tampon, to może sama o tym nie wiedzieć.

Gość no nie ma_
co wy pierdolicie? ja błony nie mam i nie pamietam czy ja miałam. chyba jak zaczynałam miesiaczkować jeszcze miałam :o sama musiałam ją przebić. to wcale nie jest trudne :o

a skad wiesz ze jej nie masz?

Gość no nie ma_
jak to skąd? bo sprawdziłam? uzywam tamponów i pewnie nimi ja przebiłam. nie mam zadnej błony u wejścia do pochwy.

Gość takto mozliwe
ale z ciebie niedowiarek. ja bym swojemu opierdol zaserwowala ze smie wątpić ze jestem dziewica. oj faceci,faceci :o

Gość ona nie jest dziewica
dziewictwo to czystosc i cnotliwosc

Gość ej ej
Jesli wlozysz jej noge, to znaczy, ze cie oszukala. Oczywiscie jesli po wyciagnieciu, sluz bedzie tylko na lydce (nie bedzie go na kolanie!) to jest czysta jak lza!