Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkooooaala

moze ktoras pomoze?

Polecane posty

Gość kkooooaala

w ciagu ostatnich 12 miesiecy mialam takiej dlugosci cykle: 2006: 31, 43, 33, 38, 34, 31,32 dni; 2007: 32,49,41,30,50 dni. w 2005r. odstawilam tabletki antykoncepcyjne. ide w tm tyg do gina, ale moze ktoras z was cos mi napisze ciekawego.... skad moze byc ta nieregularnosc cykli? w tam roku jeszcze te dlugosci byly do przyjecia - moja ginekolog nie chciala mnie faszerowac chemia, hormonami. ale od kilku miesiecy zaczyna to wygladac nieladnie.... prosze, napiszcie cos

Gość ZBYT WYSOKA
PROLAKTYNA

Gość kkooooaala
prolaktyna??? hmmm skad wyciagniete te wnioski? ja nie przecze, byc moze tak jest i pewnie sie niedlugo okaze..... po czym to stwierdzasz?

Gość Alfredka
idź do lekarza,a nie szukaj tu porad,

Gość kkooooaala
nie szukam tu porad. wizyte u gin mam we wtorek... po prostu jestem ciekawa i chcialam pogadac z kims, kto ma w tym doswiadczenie, wiedze. cos z lego jest w tym? po co jest to forum??....

Gość SanSan
jezeli naprawde zalezy Ci na regulacji cyklu i w przyszlosci planujesz dzieci radze pojsc prywatnie do gina nie wiem co moze byc przyczyna tak roznych cykli, moze faktycznie prolaktyna, panstwowo gin sa raczej sceptyczni na wystawianie skierowan na te badania, prywatnie gin powinien byc b otwarty na zbadanie przyczyny zycze powodzenia!

Gość kkooooaala
dzieki.. mam dobrego stalego gina (pryw.). dlugo mnie nie bylo w moim miescie. dlatego teraz dopiero ta wizyta. zobaczymy.... czyli podejrzana moze byc prolaktyna?....

witaj.chciałam powiedziec ze ja tez miałam takie nieregularne miesiączki co bylo dla mnie też niepokojace. zlecono mi badania hormonalne i okazało się że nie mam jajeczkowania i nie mogłam zajśc w ciążę.Czytałam o tym ze kobiety o nieregularnych cyklach moga miec problemy z płodnoscia, dlatego dzybko do lekarza.

katarzynka23 i co udalo ci sie zasc w ciaze a jak tak to po ilu cyklu staran

Gość upppppppppppppppppppppp