Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iggga22

DZIEWCZYNY TEMAT O SOLORIUM

Polecane posty

Gość iggga22

dziewczyny czy wy jak się w solarium opalaci e to w majtkach czy całkem nago ?? Pytam bo kiedys rozmawialam z kilkoma dziewczynam a one ze sie opalaja w solarium w majtkach bo sie boja ze tam sobie cos przypala bo to sa zbyt wrażliwe częsci ciała i raja mozna dostać Piszcie wiec jak sie w solarium opalacie w majtkach czy bez. Ciekawe jaki będzie wynik, ja sama to bes się opalam

Gość ja dla wyglądu lepszego
dolne czesci sobie tez opalam

Gość 16-latka
ja sie opalam zupelnie nago

Gość do 16
ale w solarium sie zupelnie nago opalasz czygdzie ? pozatym nie czujesz tam za duzoego gorąca, chodzi mi o twa szparke

Gość 9879887
bes opalasz? :o

Gość do 16
dokładnie.

tak w solarium zupelnie nago a zadnego goraca nie czuje bo wlaczam duzy nawiew i po klopocie

Gość do 16
ale sobe szparke tez opalasz , np. nogi w roskroku masz czy tak poprostu lezysz na plecach apotem na brzuchu?? a nie boisz sie takie delikatne mniejsce opalac, to moze byc szkodliwe np. ultrafiolet

normalnie leze tylko ze caly czas na plecach bo na lozku na ktorym leze tez sa lampy wiec nie musze sie przewracac. a te wszystkie promienie dzialaja chyba tez przez majtki wiec to w sumie bez roznicy czy ktos w majtkach sie opala czy bez

Gość co za bzdura
oczywiście, ze nago w solarium sie opalam

Gość nowłaśnie
??

poza ty msolarium jest po to zeby rownomiernie sie opalic, a nie w jakies biale blacki od majtek czy stanika

Gość co za bzdyra
no nie wiem , wiem ze sa takie co ww majtach sie opalaja i tyle bo mówią ze to bezpiecznie bo tak to mozna raka kobiecych narzadow dostać. w koncu to ultraviolet

Gość do 16
wiec jesli lezysz nie w rozkroku to cipke masz nie opalona taka prawda :P promienie oprzechodza przez majty ?? wątpie

Gość co za bzdura
no nie!! ide raz na jakiś czas do soalrium żeby ładnie się opalić, równomiernie, moze mam jeszcze jakiś kombinezon ubierać, bo przecież czerniak moze pojawić sie na każdym miejscu ciała

Gość RANKING
co to tylko jedba 16 latka siecałkiem nago opala nieżle:D

Gość co za bzdura
poza tym wychodze z załozenia, ze na coś trzeba umrzec, żyje na całego i niczego sobie nie odmawiam, jakbym miała zyć ekologicznie i ostrożnie to wole w ogóle nie egzystować

Gość opalam się calkiem
nago bez majtek i staniczka

Gość Do mało świadome co za bzdura
najpierw sobie poczytaj na ten temat a potem sie wypowiadaj http://www.google.co.uk/search?q=%22solarium+a+rak%22&btnG=Search&hl=en&safe=off

Bywam bardzo rzadko, ale nigdy nie opalałam się w bieliźnie...solarium to jedyne miejsce, gdzie można opalić się całkowicie (na plażach nudystów nie bywam) :)

Gość do 16
ponawiam pytanie czy nie boisz sie opalac takiego delikatnego miejsca ?? i drugie jesli sie nie opalasz w rozkroku a tak twierdzisz to preciez cipke masz wcale nie opalaoną a to potwornie wyglaada na tle opalaonej skory taka blada plama...

Gość co za bzdura
iggga to indywidualna sprawa każdej dziewczyny, może się opalac jak chce, na słoneczku, w solarium, może chodzić tak często aż dostanie raka skóry, ja jak czasem ide do solarium czuje się później bardzo atrakcyjnie (do tego stopnia ze później nawet śpie nago ;) myśle że z umiarem nic nie zaszkodzi, nawet opalanie bez majtek, pozdrawiam i ide na podwórko się poopalac w stringach... ;)

Gość do 16
juz lepiej si w ogole ni opalc jesli ma sie takczesciowo opalac aby nie tworzyc kontrastu

Gość do 16
opaliłam sobie szczecine palnikiem acetylenowym ,dzieki temu na najblizsze pare miesiecy mam problem z głowy

Gość anne23
ja jak sie w soraium opalam o calkowicie i cipke sobie tez opalam , jakby to wygladło z takim plackiem białym wiedzy nogami fuj ! no jasne ze szpraka musi byc tez seksi oliwkowa jak poznoej taiecos chlopakowi pokazac, nie wiem może tylko ja tak robie ze sobie cipeńke opalam ??

Gość no ja yez tak
robie cale cilko razem z cipulką :D

Gość co za bzdura
aha jeszcze jedno, jaka by później była minetka z moim słonkiem jakby miał lizać takie białe miejsce hehe

Gość to byłaby paskudna
minetka :D