Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iggga22

DZIEWCZYNY TEMAT O SOLORIUM

Polecane posty

Gość tylko i wyłacznie
nago nawet na plazy naturystów:D

Gość do Luesity
ale jak sobie psiche poparzyla?? łęchtaczke znaczy sie?? czy ogolni wargi tez ?? najbardziej chyba jst łechta wrażliwa...

Gość no to masz blada luesita
:D

Gość hej luesita atak swoja drogą
to op0owiedz jak sie czuła bo sobie cięzko to wyobrazic , orzeciez ona chyba musiala urlop wziążs bo jakby usiadła i czy ona sobie to leczyła w takim miejscy??? a jak ty sobue to platkiem zakrywasz to ty w ogole masz tam cos oprocz bladego koloru , czy cos sie przez ten platek przebilo??

Gość dobre dobre..
nie, Lusi ma takie białe kółeczko - żeby facet w nocy trafił bez problemu :D ja isę opalam nago - i jeszcze mi się poparzenie nie zdarzyło. niczego. w solarium masz głównie promieniowanie UVA które jest mocniejsze (i groźniejsze) ob UVB ponieważ przenika głębiej - do skóry własciwej (w przeciwieństwie do uvb, które opala wierzchnią warstwę - to ono też odpowiada za poparzenia itd) więc nawet będąc w majtkach promieniowanie rozproszone w kabinie działa na całą powierzchnię skóry - więc jeśli chodzi o narządy kobiece (które nota bene są na wysokości brzucha - jajniki i reszta - więc majty ich nnie zasłaniają) to promieniowanie na nie działać nie może. tylko skóra jest poddawana ich działaniu

Gość allle
no to jak ona dlugo sie leczyla, kiedy jej to przeszlo i rozumie ze z pracy sie zwolnila chyba no nie?? chyba strasznie sie meczyla?...

Gość allle
no ale dziewczyn soibe jakos te cipki opalaja bo to estetycznie wygląda i jakos im sie udaje nie poparzyć??

Gość widzilam chyba cos
takiego w necie do opalania tych mejsc to jest mniejsze specjalnie wyprofilowane no i chyba ma znacznie mniejsza moc uvb

Gość yudfdgd
ja sie opalam w stringach nie musze nikomu pokazywac mojej dupy wiec nie wazne czy mam opalona czy nie to moja sprawa

Gość yudfdgd
szczególnie ze paskudna jest , oj paskudna !! jak noc

Gość super dziewczyny
wielkie dzięki za opalanie w solarce na golasa. Dzięki Wam, my onaniści, wchodzimy potem na wrzute.pl wpisujemy solarium i mamy was wszystkie jak na, nomen omen, dłoni.

Gość zinkaa
a niech sobie patrza tez mi problem ja nie mam się czego wstydzic :D nie mam kompleksów

Gość dobre dobre..
nie ma. uvb długo opala, a silne uva szybko. trzeba by leżeć godzinami pod lampami z uvb tylko (o ile coś by to dało) tak że kazde urządzenie opalające lampami (jarzeniówkami) opala promieniami ubva ponieważ tylko takie emituje

Gość cdd
no ale cipkę też ??

Gość cała się opalam
choziaz z ta szparką to na początku się bałam ze ja sobie oparze :(

Gość dobre dobre..
chyba chore jesteście.. wy się boicie że oparzycie sobie co?? wargi? czy wnętrze? a wnętrze jamy ustnej sobie kiedyś opaliłyście? nie bo to niemożliwe - to są śluzówki i się nie opalą skóra zewnętrzna moze się poparzyć

Gość stoste
Witam Wszytskiech bardzo serdecznie! :)] co do solarium to bardzo kocham sie opalac ale musze sie troszke chamowac bo wiem jakie moga byc skutki i bardzo sie tego boje :( ale jak sie juz opalam to calutka na golaska ;] jak to wyglada kiedy jestes opalona a pupcia czy myszka sa białe hehe ;p

Gość dobre dobre..
no to co ci wacik zakryje na solarium? na przykład. ja się nigdy na solarium ani na słońcu nie poparzyłam, a opalam się nago - jakieś wielkie halo niepotrzebnie robicie:O a kretynem to jest ktoś, kto zastanawia się czy się opali leżąc w rozkroku na solraium? co sobie niby opali??? bo ja leżąc normalnie mam CAŁE ciało równomiernie opalone, wzgórek i wargi też

Gość jakbys czytala uważnie
to bys wiedziala ze na tym topiku wczesniej luesita napisala o takim przypadku gdzie dziewczyna właśnie takie częsci sobie opalila a kretynem sama jestes

Gość dobre dobre..
promieniowaniem uva? ciekawe:O wargi zewnętrzne tak, jak się pierwszy raz bladą i wrażliwą skórę opala. wnętrza - nie. następnym razem jak będziesz na solarium opal sobie dziąsła - ciekawe czy będą ciemniejsze? na heban spróbuj od razu:O

Gość dobre dobre..
Lusi --> dokładnie. a potem idzie plotka że sobie można poparzyć pochwę (czytałam na innym topiku ostatnio) albo dostać raka jajników itp od opalania nago nie w majtkach, heh

Gość ta to sprobuj
sobie łechtaczke przygrzać wtedy pogadamy czy tak c przyjemnie będzie. Solarka ma tez swoje wady a nie tylko same plusy. trzeba z głowa do tego podchodzić

Gość monitoring
Rakiem bym sie nie przejmowal, powiem wam ze w niektorych solariach sa zamontowane ukryte kamery. TAm gdzie ja pracuje takie sobie zamontowalem i ogladam co ladniejsze foczki z kumplami przy piwku :)