Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta1983

Odstawiam harmonet w 5 dniu brania 2 opakowania..

Polecane posty

Gość Marta1983

Gość Marta1983
Żle się po nim czuje i nie chcę więcej go brać. Mam nadzieję że żadnych złych efektów tego nie będzie.. czy któraś z was odstawiła tak jakiekolwiek tabletki antykoncepcyjne?

ja nigdy. to nie jest zabawa. nie mozna sie bawic swoim cyklem bo boli główka. decydujecie sie swiadomie na tabsy, w ulotce jest napisane jakie sa objawy uboczne. trzeba poniesc konsekwencje i skonczyc brac opakowanie.

Gość Marta1983
tyle że mdłości i słabość i zatykanie w klatce piersiowej chyba nienajlepiej świadczy o działaniu tabletek.

Gość nie wiemy
Avene--> jakbyś umiała czytac to w ulotce jest napisane, ze w razie efektów ubocznych nalezy tabletki odstawić :O jak sie źle czujesz to nie bierz wiecej, ja tak zrobiłam biorąc Yasmin i jakoś żyję ;)

Gość Marta1983
Ok i tak zrobię. Czytałam tą ulotkę ale teraz jak chciałam ją ponownie przeczytać to nie mogłam jej znaleć chyba wyżuciłam razem z 1 opakowaniem obie ulotki.. W takim razie odstawiam i będzie lepiej.. nie wiemy

jasne naczytacie sie tych efektow ubocznych i myslicie ze wszystkie zaraz przytrafia sie wam. zazwyczaj najwiecej efektow ubocznych zdarza sie nowicjuszkom ktore dopierozaczynaja swoje przygode z antykoncepcja. zalosne to jest i nawet nie chce mi sie tego czytac. poza tym z takimi problemami idzie sie zazwyczaj do lekarza a nie na forum. ja bralam rozne tabletki ale nie mialam takich \"koszmarnych\" przygod jak wy. poza tym jak jest tak zle to po co bierzecie tabsy?

Gość Marta1983
to są moje pierwsze tabletki i zaczęłam się źle po nich czuć. Zaczęłam je brać żeby wymusić owulacje żeby móc zajść w ciąże!! A to że w ulotce są różne rzeczy opisane nie oznacza że muszą mi się przytrafić bo jakoś z efektów ubocznych z ulotki nic mi nie dolega!!//.. A złe samopoczucie jest od nagłej zmiany dawki hormonów ponieważ miałam zawyżone i teraz muszę je zmniejszyć.. A skoro nie chce ci się tego wszystkiego czytać to po cholere tu zaglądasz nikt cię nie prosi.. Takich jak ty niespełnionych lekarek jest od chuja i nie potrzebuje twojej wypowiedzi tu bo tylko zaśmiecasz temat!!

Gość wymusić owulację braniem
tabletek anty? Przecież one właśnie powodują iż owulacji nie ma... Nie można rzucać ot tak sobie... Konsultacja z lekarzem jest konieczna

ja biore tabletki niecaly rok( microgynon21) i po nich mialam zawroty glowy, jakies nudnosci, caly czas spac mi sie chcialo i do tego dochodzil potworny bol glowy, nawet gorzej niz potworny.. ale tabletek nie odstawilam, nie wiem czemu i teraz nic mi nie dolega:) lekarz oczywisicie w ciemno mi tabletki przepisal ale tak robi wiekszosc jak nie prawie wszyscy lekarze wiec sie jakos nie dziwilam:) teraz nic mi nie dolega, nic nie boli, bolg glowy ustal, zawroty i wszystko co wyzej napisalam tez ustalo:) nie wiem jak ci pomoc, moze idz jeszcze raz do gina i powiedz zeby ci zrobic testy ( jesli nie robil) i wtedy tabletki dobral bo to najlepsze rozwiazanie ja mysle

Gość Marta1983
miałam badania hormonalne zrobione. JEst to drugie opakowanie i ciągle źle się czuję. Jeżeli przez jakiś czas będę brać antykoncepcje to praca hormonalna organizmu jest zatrzymana. Po odstawieniu tabletek organizm potrafi nadrobić "zaległości" i chce na siłę wyprodukować dojrzałe jajeczko które będzie można zapłodnić..

Gość benny hill
no dobra ale po co to walsciwie piszesz?

Gość Marta1983
benny hill jak ci się nie podoba to tu nie wchodź nie do ciebie pytanie.. Nigdy nie lubiłam benny hilla////;/

Gość benny hill
a ja kidys mialam taka wredna kolezanke marte. taka sama bitch jak ty

Gość Marta1983
sama jesteś kurwą skoro tutaj zaglądasz i nie potrafisz pisać odnośnie tematu.. Wymiataj z tąd żółty podmiocie.. Nie będę z głupim dyskutować bo sprowadzi mnie do swojego poziomu i pokona inteligencją..

Gość Marta1983
na prawdę K I D Y Ś miałaś taką kolerzankę?? To współczucia dla tej kolerzanki... kidyś dobre uahahahahha.. Na jakim etapie nauczania jesteś??

Gość benny hill
koleżanke pisze sie przez "ż" analfabetko. widze wlasnie jaki poziom reprezentujesz. stad pewnie te twoje glupie pytania

Gość Marta1983
Staram się zniżyć do twojego poziomu żeby zromumieć jak to jest pisać z błędami... :D

Gość benny hill
no oczywiscie a co teraz masz powiedziec prawda? biedaczko...

Gość mam podobnie jak ty
ja biore Yasmin, tez drugie opakowanie i tez akurat 5 dzien. zastanawiam sie czy tez nie przerwac. jedynem skutkiem ubocznym jai wystapil u mnie to wahania nastrojow: raz sie smieje jak glupia a raz popadam w depresje wrecz!(dodam, ze te depresje i doly to trwaja prawie nieprzerwanie), rycze bez powodu i mam straszne, pesymistyczne mysli... juz sama ze soba chwilami nie wytrzymuje.czy to moze minac za jakis czas? orientuje sie ktos?

Gość benny hill
dziewczyny kiedy do was dotrze ze trzeba przetrzymac pierwsze 3 mce? pozniej organizm przyzwyczaja sie do tabletek. w przeciwnym razie zadne wam nie beda pasowaly!

Gość Marta1983
do mam podobnie jak ty

Gość Marta1983
do mam podobnie jak ty

Gość Marta1983
do mam podobnie jak ty

Gość Marta1983
Ja przy pierwszym opakowaniu miałam mały problem. Przez pierwsze dwa tygodnie było mi strasznie niedobrze, bolała mnie głowa i miałam straszne napady złości.. Jednak po dwóch tygodniach przeszło. Dzwoniłam do mojej ginekolog dzisiaj i powiedziała że skoro czuje się źle i mnie zatyka należy jak najprędzej odstawić ponieważ mają na mnie zły wpływ. Tak więc odstawiam.. No i odrazu zaczynam staranka o dzidzie jak się pojawi śluz płodny:) Oby te starania były owocne.. Trzymajcie za mnie kciukasy.. Zaraz się zdenerwuje tyle razy nie chce mi całego tekstu zapisać!!

Gość Marta1983
odstawiłam.. :D Całą noc spokojnie przespałam. Dobrze się czułam i nie chce mi się wymiotować.. Teraz takie mdłości zniosę tylko wtedy jak będę w ciąży. Pozdrawiam

Gość devgirl
ja kiedys bralam harmonet i tez odstawilam w srodku opakowania (chyba 5 blister byl), strasznie zle sie czulam, slabo mi bylo, nie moglam oddychac i serce myslalam ze mi wyskoczy. Po tyg wszystko minelo :) i nic mi nie jest. tak wiec nie ma obawy ze cos ci sie stanie :) zreszta wszystko w ulotce jest napisane...

Gość Marta1983
dokładnie.. Nie będę się męczyć skoro takie dolegliwości nawracają nie mogłam wyjść z domu bo tak słabo mi się robiło że myślałam że zemdleje.. Ograniczały mnie trochę te proszki. MAm nadzieję że teraz będzie dobrze.. Czekam na krwawienie i owulke...

Gość Marta1983
Dostałam plamień z odstawienia.. Dobrze.. To może teraz mi powiecie czy na podstawie tych 21 dni mam wyliczyć owulacje czy jak?