Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaśminowe dnie

Nasze wspólne 9 miesięcy.

Polecane posty

Gość jaśminowe dnie

Która z was oczekuje nadejścia wymarzonego potomka? Jak się czujecie i w którym miesiącu/tygodniu ciąży jesteście? Jakie imię planujecie i czy pokoik już przygotowany? Ja jestem w 21 tygodniu ciąży, termin planowanego porodu na 10.11.2007. Nie mam jeszcze przygotowanego pokoju dla dziecka, ale w tym tygodniu planuje wybrać się na zakupy.

Gość zaraz zwariuję.........
Ja jestem w 9. Trochę przerażona, bo nigdy nie lubiłam dzieci i odrzuca mnie na sama myśl o kupie małego :o :P Poza tym zostałam sama, więc czasami mam wątpliwości czy dam radę...no i martwię się trochę o studia - nie chcę ich rzucać ani przenosić się na zaoczne, bo te dla mnie to nie studia :o Ale ogólnie dobrze :) Twarda bab mimo wszystko ze mnie - nie mam depresji, funkcjonuję normalnie. Nic na razie nie zakupiłam - za wcześnie moim zdaniem. Chociaż przyszywane ciocie, tzn. koleżanki prężnie pracują nad zakupami :P

Gość a ja jestem w 16 tygodniu
Jak na razie nie mamy pokoiku dla czecka, bo domek się buduje, ale pokoik będzie. Jak na razie coraz bardziej się cieszymy i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i dzieciątko urodzi się zdrowe i wszystko będzie ok. a termin.... około świąteczny:)