Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Figaa

E-mule. PYTANIAE!!

Polecane posty

Mam pytanie jak juz mi znalazlo cos w emulaku to klikam dwa razy i co ? i juz sie zciaga? Moge gdzies psrawdzic stan ile sie juz sicagleo i za ile sie przypuszczalnie skonczy sciganie?

Gość klikasz prawym
i dajesz "pobierz" czy cos takiego. Jak chcesz sprawdzić czy się ściąga czy jeszce czeka, dajesz na zakładke "trafner"

Gość a połączona jesteś z serwerem
poza tym jak klikniesz w zakładke trasfer to tam masz wszystko :-P

tak teraz juz jestem podlaczona. No i zajrzalam w transfer i tam jest ze czeka. Jak dlugo to moze trwac? Sciagam odcinek filmu ok 40 minutowego.

A mozna sciagac kilka naraz, tzn w moim przypadku kilka odcinkow naraz?

Gość klikasz prawym
uuuu... no to sobie mozesz poczekac :/ osioł ma to do siebie, że znajdziesz na nim wszystko, ale ściągania i samo oczekiwanie na rozpocżęcie ściągania może potrwać jak chcesz szybko polecam bearshare

Gość a połączona jesteś z serwerem
można, można :-0

Gość klikasz prawym
można

a połączona jesteś z serwerem ---> nie rozumiem miny? No zazwyczaj mialam Bear share ale wywala mi go z komp, nie wiem czemu. Moze sprobuje go zainstalowac na nowo i tam ciagne .

Gość hbmż
po pierwsze musisz miec ustawiony emule do prędkości łącza bo będziesz czekała wieki po drugie wybierasz serwer taki aby było jak najwięcej plików i użytkowników Donkey 1,2,3 Big Bang itp, po 3 musisz miec ustawione i podłączone połączenia KAD, będzie się szybciej ściągało, po 3 jełśi lik nie jest polularny czytaj ma mało źródeł to można czekac miesiąc, po 4 najlepiej sama przeczytaj całe FAQ ze strony emula, wiedza nie boli, w dodatku rozwieje wszelkie wątpliwości bo jest napisane jak dla idiotów.sorry za brak znaków interpunkcyjnych:P