tattoo 0 Napisano Lipiec 8, 2007 Jeśli mp3 działa na baterie AAA to czy można używać akumulatorków AAA o sporej pojemności ładowanych w ładowarce do akumulatorków? Czy takie mp3 będzie działało dość długo na takich akumulatorkach czy mogą być problemy? Chciałabym uniknąć kupowania baterii za każdym razem jak się wyczerpią... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupupupupupuppp Napisano Lipiec 8, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupupupupupuppp Napisano Lipiec 8, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Toretto89 Napisano Lipiec 8, 2007 No proste że będzie działało wydawałem dużo $$$ na baterie w sumie wyszło ponad 100zł i kupiłem za 40zł ładowarkie i akumulatorki i nie mam już tego problemu nie zastanawiaj się im szybciej tym lepiej :) http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4281362 zajrzyj na aukcje może i Ty mi pomożesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hbmż Napisano Lipiec 8, 2007 mp3 nie robi to rónicy, natomiast Tobie robi, większa pojemność równa jest dłużej możliwości korzystania z urządzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach