Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 23

Dobra, niech będzie 16-latka. Teraz już ok?

Polecane posty

Gość owieczki
a ile bys mi dal bver

Gość bver
``ale jesli chodzi o seks to facet musi zaczac sie do mnie dobierec`` to trudno bedzie .FAceci ,ktorzy szanuja kobiety raczej sie do nich nie dobieraja bo to moze byc zle zrozumiane .JA moglobym zrobic w tym pierwszy krok ,ale dziewczyna musi dawac sygnaly ,ze ma na to ochote ,jest gotowa.Bo jezeli zaczne od lozka ,to boje sie ze pomysli ,ze jestem z nia tylko dla lozka.

Gość bver
nie kazdy facet wie naco kobieta ma ochote.,JA nie jestem typem ktory zaczyna sie dobierac do laski bo to moze byc zle zrozumiane .Z kobieta nalezy raczej powoli.

Gość owieczki
ok bver zle to ujelam... chodzilo mi wlasnie p to ze ja mu oczywiscie daje sygnaly- on wie ze chce ale ja nie zaczynam bo lubie zeby on zaczal

Gość bver
masz 20 lat?

Gość jacus24
nienawidze kobiet w moim wieku. nie sa juz dziewicami, przewaznie mialy juz kilku partnerow, pozwalaja sobie na sex przygodny i sie nie szanuja. zero romantyzmu. juz na pierwszych randkach chca chodzic do lozka. a gdzie dobre prowadzenie sie, delikatnosc i niewinnosc?

Gość owieczki
nie 18 (tylko..?)

Gość Chiri Chiri Bang Bang
A ja nie mialam faceta :O Juz ostatnio matka zaczela sie mnie dopytywac, czy nie jestem les. a wasi staruszkowie co na to, ze sami jestescie?

Gość owieczki
hej ty co nigdy nie miales dziewczyny raz piszesz ze chcialbys miec dziewczyne 16latke tylko ja przytulac a pozniej piszesz ze chetnie bys sie z jakas przespal to wkoncu jak?

Heh może mi ktoś ogólnie wyjaśnić o czym jest ten topik i do której 16-latki skierowany? ;)