Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 no i ja morde pokazuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Dea Eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Lenaczajnik czy Czajniklena? ;) Lap i kiwata tez :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 strajk ponoc odwolany od dzis wieczora... ale co sie nachodzilam wczoraj i dzisiaj to moje!!! ma ktos nowa pare nog i posladkow do pozyczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Dzieki Laski za ziolo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Eternity hihi umcy umcy Deamoge pozyczyc kawalek nogi;) czlowiek poszedl pranie wywiesic a tu ruch od razu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Dea,ja moje spacerowki tez nieco zuzylam wczoraj...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 a to moje umcy umcy :D odswiezam sobie to czego kiedys sluchalam http://www.youtube.com/watch?v=cswkEL1O4Hk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Dea ja tez moge oddac po kawalku kazdej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 eternity ubije cie !!!! mialam glosnik na full i jak mi walnelo hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Eternity to jak bedziesz chodzic z kawalkiem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 I jeszcze raz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 hahahahha a to ja nie napisalam co za muza????? :P a z kawalkiem tez se poradze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 napisalas umcy umcy;) heheh a tu mi gitara jak walnela hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 dzieki laski, uzbieralam jedna i pol nogi, jakos dotre dzis do domu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Dea to oddam tyz kawalek drugiej;)co bys dwie cale miala i szczesliwe do domu dotarla:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 No sikam!:P Rozmawiają 2 kumple - Ja to swojej żonie zakładam maske przeciwgazową jak sie kochamy -Ale po co? -Po pierwsze: ryja nie musze oglądać, Po drugie: nie czuje jak jej z gęby jedzie, Po trzecie: jak jej sie troche powietrze przykręci to sie wije jak szesnastka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 chłopak przychodzi do apteki i chce kupic prezerwatywy. Przebiera, rozmiary dobiera i szuka odpowiednich smaków. W koncu mówi : Poproszę bananową, truskawkową i ooo malinową też Wkurzona farmaceutka mówi: - Panie! Pan bedziesz dupczyc czy kompot gotować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 chłopak przychodzi do apteki i chce kupic prezerwatywy. Przebiera, rozmiary dobiera i szuka odpowiednich smaków. W koncu mówi : Poproszę bananową, truskawkową i ooo malinową też Wkurzona farmaceutka mówi: - Panie! Pan bedziesz dupczyc czy kompot gotować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=5cGvzApDZKI to juz nie wyje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 osz nie chcialo mnie na topik wpuscic http://www.youtube.com/watch?v=5cGvzApDZKI to juz nie wyje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 no to wlaczam ale przycisze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Eternity och przypomnialas stare dobre czasy:)-mlodosci hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 tym razem to fuks hahah nawet nie pomyslalam ze stronka sie konczy ech bawilam sie na tej piosence na disco:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 mosz kwiotka tez nie pomyslalam o nowej stronce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=-j39ABZyzek to tez wymiata w tyl na lewo :D sie chodzilo czasem na jakis kociol poszalec ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 bylam kukac na makaron bo salatke robie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach