***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Wale:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Ja tam na stronke nie czekam:P hyhyhyhy :D Ide odkurzac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Ja też jestem :) Wręczam zioło I nabijam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Przebijam jeszcze raz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 przybijam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Izunia:D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 To teraz wybijam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Finisz blizej,jak dalej:D odbijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 aaaaa....jeszcze podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 a ja dokladam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 rozbijam!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 i dobijam:D hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 powybijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Jeszcze 34 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 a ja nie? tez wale :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 bosze......dziś gości mam a ja na kafe siedzę!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 a o ktorej goscie przychodza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Moj zaraz wkrczy a chate a o mnie ,jak po wojnie:P:P:P hehehehhe :D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Ja dowalam:D ihhiihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 poprawka! nie siedzę.....rozbijam się!!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 stukam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 a ja dobijam sie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 hehehhe wlasnie zielem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 no goście tak pod wieczór bardziej,albo późne popołudnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Moj podejrzewam,tak okolo 16,ale lubi niespodzianki robic:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 ale zawsze mogę kartkę na drzwiach wywiesić - imprezka odwołana z powodu kafe!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Dobije do 80 i spadam juz na serio:O Ale tak mi sie nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 hehehhehe Moj starszy zaraz ze szkoly wroci:D A ja nic nie zrobione:D Zaraz juz na serio zaraz zmykam odkurzac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Bije :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Lena to mała porcja ziela bo musisz być \"tomna\" jak małż wróci ;)........potem już nie!!!!!!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach