Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 to ty do mnie piszesz!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 7 :P Podbijam:D Trza jakies kielichy przygotowac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 hahahha No juz teraz wytrzymaj do konca:D Winem poleje:D:D:D hehehhee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 szykuj dla mnie francuskie wino cvzerwone ;) to ci nawet bukiet ziela przytargam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 5 !!! I zaraz wielkie odliczanie:D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Wlasnie cos probuje wymyslic:D Ok,czerwone powiadasz??!! A dla gosci Gin:D:D:D hehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 no muszę do końca!! to niegrzecznie zwinąć się zanim druga osoba nie skończy,nie?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Flache postawie:D A kazdy niech se ruszys woja wyobraznia:D i ja napelni:D:D:D ;) Czym tylko chce!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 :D Juz za chwileczke!!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 czlowiek na chwile odszedl od kompa a tu tyle stronek nastukanych:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Lena, rany ale tym zielskiem dzisiaj rzucac musze! a ja kazde dobre wino lubie, tylko ze zazwyczaj drogie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Zaraz bedzie sie wino lalo:D :D Dea gdzie jestes?? !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Zagoniłam wyobraźnie do pracy!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Lena, jeszcze 2!!!! :D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 to nabije:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 juz nastawiam moj kubeczek :D \_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Dea jak wino dobre to musi byc drogie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Mam naręcze świeżego ziela........czujesz jak pachnie?? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 bo tanie to sa jabole:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 no ja to ci nawet procentowo nie dorownam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 PIC!!!!! ...... ____ ......{......} ......{____} ......|......| ......|......| ......|......| ...../.........i .../............i ../...............i /...................i |....................| |..__________....| |.|................|.| |.|..WINKO.....|.| |.|................|.| |.|___________|.| |....................| |....................| |....................| |______________| Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Stawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 albo siara!!!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 to wyzej to do Leny czajnika :D Hugolina, no, a ja takie drogie gusta niestety mam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Kobity tak maja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 PIC!!!!! ...... ____ ......{......} ......{____} ......|......| ......|......| ......|......| ...../.........i .../............i ../...............i /...................i |....................| |..__________....| |.|................|.| |.|..WINKO.....|.| |.|................|.| |.|___________|.| |....................| |....................| |....................| |______________| Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Stawiam :) dobre winko!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 i dlatego zostałam dealerką ;) Hugolina łap! Lena dla ciebie to naręcze!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Dobra:) Spadam,nie pitolic tu za duzo:D Dea do pracy:D,Izunia do chaty:)porzadki robic:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Izunia,dzieki dealerko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 piję..........i wykopuję się!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach