***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Albo,nie nazwe tego po imieniu:D:D :P:P hyhyhyhhy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 chiba trza się żegnać na dziś!! ;) do juterka!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 No u nas zaraz zaczyna sie filmik:) Kosmatych Izunia i do juterka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Spij dobrze:) Trza ytylko z pamieci wykasowac to boa:D:D:D:D:D hahahahahahhaha ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Nabijam ostatni raz i do jutra!! Mam wieczorek z dziecmi:) Filmik superancki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 ale zescie sie rozwalily :) ja tylko na moment plecy odwracam a tu .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 no to ja tez troszke pokopie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 bije:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 ubijam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 rozbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 przeb ijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 stukam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 hihi Dea:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 ale chlop wlasnie przyszedl i trza mu amku amku zrobic - szkoda ze mala wszystko zjadla bo bym miala z glowy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 podkladka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 podladam sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 hi hi moja :D :D :D :D :D a jednak jeszcze wprawe mam :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 no to lapidz nakarm faceta ja tyz ide sie poprzytulac:Ddo jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 glodna geba czeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 nasycona zielskiem, ide zadbac o duzego :) potem lulku bo cos zatoki ciagle bola boshe ze by tylko mi sie boa nie przysnila :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 spokojnych wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 Dea moze boa Cie w nocy zaatakowal a nie przysnila:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 bije:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 Dzien dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 Dea:D hehehe Jak tam boa:D U mnie spoko,zadnych horrorow w nocy:P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 Macham z rana!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 No i zielsko oczywiscie:D dla Ciebie:D hihiihh Dobra bylas;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 Yo Izunia O czym Ty dzisiaj snilas?? :D Boa moze ?? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 Lena No rzecz w tym,że coś nie pamiętam co mi się śniło :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 hahahaha,u mnie bez zadnych jakis wybitnych ekscesow:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach