hugolina 0 Napisano Listopad 23, 2007 a jednak ide:Dmoze cos ciekawego znajde;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 23, 2007 to jeszcze trzaskam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 23, 2007 ja nie ide dzis na shopping wszystko kupilismy wczoraj nawet mi sie nie chce specjalnie po sklepach wloczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 23, 2007 chociaz z drugiej strony na poszukiwania fajnego golfika to moze i bym sie skusila ale nie sama i nie z facetem :P moze jutro namowie kumpele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 23, 2007 u nas ciagle sroczka.... :o eternity, lap za nocne monologi ;) ja z podkladow uzywam Lancome od kilku lat, ale tez rzadko bo nie lubie sie za bardzo \"smarowac\" kosmetykami. Jedyne co uzywam codziennie to touche eclat i tusz do rzes. Bez tego nie wyjde z domu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 23, 2007 Dea :( dla malej zeby zdrowiala :) hehehhe tusz do rzes to ja nawet w domu jak nigdzie nie wychodze jak spojrze w lustro to nie chce sie wystraszyc :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 23, 2007 :D:D:D:D eternity... ja mam malo lustr w domu, wlasnie z tego toz powodu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 23, 2007 no u mnie dwa lustra i to obydwa \'po drodze\' jedno w przedpokoju drugie w lazience i nie wiem co to jest ale nie da sie przejsc i nie spojrzec ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 23, 2007 stukam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 23, 2007 Dea oby juz Wam przeszlo Eternity ja to mam lustro w sypalni duze w salonie i w lazience-ale z rana to je omijam i nie patrze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 23, 2007 ja z rana nie moge ominac bo lustro w przedpokoju wisi mi na drodze z sypialni do lazienki prawie na wprost drzwi sypialni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 23, 2007 to zamknij ozy hahahah:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 23, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 23, 2007 hahahahhah no jak ide z rana do lazienki to i tak ledwo zywa wiec nie powinnam widziec wyraznie ale wlasnie kolo lustra mi sie wzrok wyostrza :P:D lap za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 23, 2007 przypomnialo mi sie ze mialam pochwalic podklad stay matte ! super ! jestem zadowolona po pierwszym dniu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 24, 2007 POBUDKA!!!!!! Wstawac spiochy!!!!! ok, jak was nie moge dobudzic to sobie ide :( A tak naprawde to musze bo mam wizyte u gina.... :o pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 24, 2007 co sie tak wydzierasz Dea??????????!!!!!!!!!!!! :P wstalam wstalam juz dawno ale nie moge sie dobudzic :o ociezala jakas jestem cholerna pogoda (bo chyba to przez nia :P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 24, 2007 napisz jak mala jest jakas poprawa? Hugolinka a Ty jak sie czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 24, 2007 Dea ale sie drzesz od rana:Pheheh ja wstalam juz o 9:)ale sprzatalam i salatke jarzynowa robilam:D Eternity dzieki za troske juz lepiej -ale nie tak do konca:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 24, 2007 wczoraj zapatrzylam sie w tv hihi i juz nie zdazylam sie pozegnac:Pogladalam laeczke Chucky hihi-ale sie cos rozmnozyly heheh dziecko mieli ok trzaskam moze sie ktos zjawi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 24, 2007 no wydarlam sie i glos mi zanikl :o jedna kupka dzisiaj juz zaliczona, i bardziej kupczasta :) oki, spadamy poogladac domy. Hugolina, podzielzesz sie ta salatka, co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 24, 2007 Dea lap \\--------/salatka dla Was:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 24, 2007 MNIAM!!!!! :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 25, 2007 oooooo salatka sie dzielily a mnie nie bylo :( a ja sobie pogralam tradycyjnie przy sobocie w karty :) popilam winka ;) no i pospiewalam sobie !!! karaoke i te sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 25, 2007 ciesze sie ze u Was juz lepiej :) i o to chodzi ! a teraz mowie dobranoc i kolorowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 25, 2007 czesc wszystkim:) wpadlam sie tylko przywitac i zmykam zaraz :( na dwunasta do pracy, na szczescie juz ostatni dzien :P milej niedzieli zycze... ja z usmiechem na ustach spiesze latac z taca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 25, 2007 Martik milej niedzielnej pracy :) zeby taca za ciezka nie byla ;) i napiwkow taaaaaaaaaaaaak duuuuuuuuuuuuuuuzoooooooooooooooo ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 25, 2007 sie witam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 25, 2007 Eternity wczoraj dalam dla wszystkich salatki,ale jeszcze mam:Dlap\\-------/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 25, 2007 Martik milej pracy:) ja niewiem czy dzis z domu wyjde:Ograd pada za oknem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach