hugolina 0 Napisano Listopad 25, 2007 i to tak ostro:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 25, 2007 Hugolina taaa dla wszystkich salatka ale dla mnie zostalo tylko ociupinke zjadly mi @@@@ jedne :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 25, 2007 a tak w ogole to pycha ! :D musze tez zrobic bo dawno nie jadlam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 25, 2007 kurka gradu to ja Ci nie zazdroszcze :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 25, 2007 grad poszedl precz:Pa ja zmykam do kina:D do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 26, 2007 cisza..... ?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 26, 2007 cisza bo sie dzis Dea nie wydziera ze swoja pobudka :P:D bry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 26, 2007 zaczekaj zaczekaj az sie obudze!!! :p :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2007 Dea lepiej nie wydzieraj sie od samego poniedzialku:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2007 oczy mi sie dzis cos kleja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2007 nabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2007 podbije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2007 trzaskam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 26, 2007 Hugolina noooooo oczy ciezkie, ciezko wstac rano :o zobaczcie jakie slodkie http://cgi.ebay.co.uk/BABYDREAMS-NURSERY-Ariella-reborn-baby-girl-doll_W0QQitemZ110194478126QQihZ001QQcategoryZ122723QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2007 no slodkie -szczegolnie jak spia:) Eternity moze sie jeszcze zapatrzysz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 26, 2007 Hugolina to lalka jest!!!!!!! hehehehehe maz mnie jakis czas temu namawial ze jeszcze synek by sie przydal :P ale ja jeszcze zdrowo psychicznie sie czuje :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2007 lalka???? loo matko to sie dalam zrobic:P heheh powiadasz zdrowa psychicznie:Dheheh to ja tyz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2007 Dea zdrowi juz jestescie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2007 musze sie uczyc a len mi sie zakradl:Pi spiochczyli mam dwa w jednym:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2007 kawa cos nie pomaga chyba trzeba mi redbulla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2007 ale ostatnio po nim zasnelam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 26, 2007 ja to chyba musialabym kawe z redbullem albo robote musze jakas znalezc zeby nie zasnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2007 ooo wpis zjadlo:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 26, 2007 tyle ze praktycznie wszystko zrobione a prasowanie nudne jest i zasne na desce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2007 ja juz dzis poprasowalam w kuchni pomylam i nawet zupe ugotowalam:)ale teraz jak przysiadlam to mi sie oczkkleja-ciepelko od grzejnika idzie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 26, 2007 na szopenie zjadlo cale posty razem z nickami :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2007 heheh tylko jak tam przysniesz niech Cie zelazko nie potuli:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 26, 2007 ja obiadek zaczne o 14stej -akurat bedzie gotowy jak w domu komplet bedzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach