Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

ale wlasnie jak juz potrzebuje to ide do hindusa i polska kupuje no chyba ze akurat nie ma a drugi polski sklep dalej to wtedy tylko Mc Dougalla biore

ok dzieki sprawdze sobie :) a jak upieke ciasto to dam znac czy dobre

macie karpie na swieta ?sprowadzaja w sklepie ? u nas juz drugi raz bedzie na zapisy hihi ...:D

to tak jak moj brat dla niego pstraga kupuje specjalnie nigdy ryby mulowatej jak to okresla nie lubil :P ja moglabym jesc i jesc uwielbiam po prostu.. moze nie byc czegos innego ale karp musowo .. :)

zaraz wracam ide do kapielni :P nie ma to jak o dziesiatej siedziec wciaz w pizamie

swoja droga niezla jestes ja nic sie nie ucze nie moge sie zabrac :( gratuluje wytrwalosci.. :)

kolezanka do mnie za godzine przychodzi.. dlatego sie przebieram inaczej pewnie tez bym siedziala :) na swieta wraca moja dobra znajoma do PL... smutno sie robi jak pomysle ze sie juz nie zobaczymy nie spotkamy nie poplotkujemy...ehhh

ucze sie bo dzis do szkoly jade-wiec zeby rozumiec o co pyta musze wkuc te slowka:Pech jeszcze 3 razy i bede miala ferie hehe ciesze sie jak dziecko:D

moja kolezanka po sasiedzku-tez polka wyjedza w lutym na rok do pl-tez jakos lyso tu bez niej bedzie:O

juz sie przyzwyczailam-no i zawsze z nia razniej jak gdzies ide-bo lepiej znajezyk:Dhihi

Hugolina 🌼 🌼 🌼 ucz sie ucz kobieto ;) ja tez nie moge sie zabrac za cwiczenie jezyka zwlaszcza czasy musze sobie stale powtarzac bo czesto mi sie poplacza jak nie mam czasu na pomyslenie

eee no ja z czasami w ang tez sie motam:Pjak mialam dwa to dawalam rade na sprawdzianie ale jak juz bylo wiecej to kuniec:O

ja z dobrych znajomych to pare osob sobie bymtutaj przywiozla nie trafilamtu jeszcze na takie osoby ktore mogalbym tak mocniej polubic ot sa i tyle ale nie byloby mi ciezko jakbysmy sie mieli rozstac najbardziej to mi mojej kochanej psiapsioly brakuje 😭

w niderlandzkim sa tylko 3czasy hehe na szczescie-ale za to maja powalona gramatyke:Odo rzeczownikow zawsze trzeba wpisac DE lub HET i ogolnie niema reguly kiedy sie wpisuje jedno czy drugie-oni to robia automatycznie a ja musze wykuc😠

eeeeeee na sprawdzianach sobie radzilam :classic_cool: jeszcze zdazylam za kogos zrobic ;) no i mature ustna zdawalam z anglika ale tak na codzien jak juz otwieram usta to w ciagu sekundy musze zdecydowac jakiego czasu i koncowki uzyc i czesto sie gubie za malo tez rozmawiam po angielsku :o

ja sie trzymam z ta polka -bo my polki heheh moge ja nazwac kolezanka ale nie psiapsiolka

to dla mnie jak jezyk polski-nawet mysle po angielsku hehe dlatego ak ciezko mi sie na ten niderlandzki przestawic:P