Dea Erw 0 Napisano Grudzień 13, 2007 no swietnie hugolina, to jak przybierzesz na swieta to i tak tylko do \"swojej\" wagi wrocisz ;) a jaka dietke robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2007 MZ hehe czyli mnie zrec:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2007 hehe a tak na powaznie to odzucilam slodycze-choc wczoraj jeden baton mi wpadl w rece:Puwielbiam slodycze hihi pije duzo wody i cwicze-wczoraj to miala takie zakwasy ze chodzic nie moglam:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2007 wiecej warzyw i owocow-czyli nic orginalnego heheh ale jak sie ostatnio zobaczylam w sklepie jak przymierzalam spodnie:Odalo mi to moywacje by zgubic pare kilo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2007 ale w gazecie widzialam chatke do sprzedania-ja taka kcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 13, 2007 no to gratulacje hugolina, ja musze jeszcze z 8 kilo zejsc :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 13, 2007 aaahhh, lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2007 podziele sie hihi lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2007 a ja zaraz musze sie do szkoly zbieraca tak mi sie nie che:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2007 ostatnio bylam jedyna dziewczyna w klasie:Ppo malu sie grupa wykrusza:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2007 tylko dlaczego akurat dziewczyny sie wykruszaja:Oja tam nie kcem sama:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 13, 2007 bo pewnie zamiast na lekcje to z narzeczonym sie umawiaja ... ;) no to powodzenia!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2007 hehe niewiem gdzie wybywaja ale zostawiaja mnie tam sama:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2007 Kiedy ubieracie choinke?Tutaj juz wszyscy naookolo po Mikolaju ubrali-a dla mnie co ciut za wczesnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 13, 2007 Hugolina u nas juz sasiedzi 1szego poubierali nie tylko choinki ale i domy my ubierzemy tradycyjnie tuz przed wigilia akurat weekend wypada wiec najpewniej w niedziele :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 13, 2007 My w tym roku nie ubieramy bo 23go wyjezdzamy. Niby tak nieladnie ale z drugiej strony mala jeszcze mala jest ;) to nie ma po co. Ale gdybysmy uberali to tez tuz przed Wigilia. U moich rodzicow zawsze w Wigilie robilam - mama konczyla gotowanie a ja przy choinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 13, 2007 Dea to jak Ci nieladnie to moze jakas malenka na stoliczek jakis ? albo jakis stroiczek? gdyby nie dzieci to ja wcale nie ubieralabym duzej choinki tylko wlasnie cos malego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2007 no czyli ja normalna jestem:)mowiac ze za wczesnie:D oki doki ja jade do szkoly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 13, 2007 milego \"szprechania\" po niderlandzku Hugolina ! :) i jakas piatke przynies! ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 13, 2007 jakies ozdobki duperelki wzdluz schodow i swiatelka na okna i wieniec na drzwi zrobimy, mam nadzieje w ta sobote. Tylko mojego na strych po te rzeczy nie moge zagonic ;) Ja duze choiny lubie a jak jeszcze odkrylam ze moj przepieknie je ubiera to dla mnie problem z glowy ;) :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 13, 2007 hugolina ja tez spadam pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 13, 2007 aaaaaaaaaa no to jak dom przybrany to braku choinki tak nie widac ja mam chyba po Mamie ze choinke musze sama po swojemu :P swinia jestem bo dzieci tylko mi podaja ozdoby ale one powiesilyby wszystko \"na kupe\" :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 13, 2007 pa Dea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 13, 2007 Hej!:D Coś czasu mało przed świętami ;) Ja będę mieć żywą choinkę,jak co roku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 13, 2007 zywa choinke mialam pare razy w domku rodzinnym w PL :) ach te igly :P:D ale i klimat inny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 14, 2007 wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 14, 2007 Ale dzis mam szron za oknem:Omusze isc po warzywa ale chyba zamarzne tam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 14, 2007 normalnie bialo za oknem-ale nie od sniegu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 14, 2007 wczoraj sie posmialam na lekcji:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 14, 2007 Taki jeden z Maroko wciaz nic nie kuma-musielismy spisac na kartce jakie sa ceny produktow w marketach Ceny z produktami byly na innej kartce-potem z druga grupa mielismy porownac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach