Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

no swietnie hugolina, to jak przybierzesz na swieta to i tak tylko do \"swojej\" wagi wrocisz ;) a jaka dietke robisz?

hehe a tak na powaznie to odzucilam slodycze-choc wczoraj jeden baton mi wpadl w rece:Puwielbiam slodycze hihi pije duzo wody i cwicze-wczoraj to miala takie zakwasy ze chodzic nie moglam:O

wiecej warzyw i owocow-czyli nic orginalnego heheh ale jak sie ostatnio zobaczylam w sklepie jak przymierzalam spodnie:Odalo mi to moywacje by zgubic pare kilo:P

bo pewnie zamiast na lekcje to z narzeczonym sie umawiaja ... ;) no to powodzenia!!!!!

Kiedy ubieracie choinke?Tutaj juz wszyscy naookolo po Mikolaju ubrali-a dla mnie co ciut za wczesnie

Hugolina 🌼 u nas juz sasiedzi 1szego poubierali nie tylko choinki ale i domy my ubierzemy tradycyjnie tuz przed wigilia akurat weekend wypada wiec najpewniej w niedziele :)

My w tym roku nie ubieramy bo 23go wyjezdzamy. Niby tak nieladnie ale z drugiej strony mala jeszcze mala jest ;) to nie ma po co. Ale gdybysmy uberali to tez tuz przed Wigilia. U moich rodzicow zawsze w Wigilie robilam - mama konczyla gotowanie a ja przy choinie

Dea to jak Ci nieladnie to moze jakas malenka na stoliczek jakis ? albo jakis stroiczek? gdyby nie dzieci to ja wcale nie ubieralabym duzej choinki tylko wlasnie cos malego

jakies ozdobki duperelki wzdluz schodow i swiatelka na okna i wieniec na drzwi zrobimy, mam nadzieje w ta sobote. Tylko mojego na strych po te rzeczy nie moge zagonic ;) Ja duze choiny lubie a jak jeszcze odkrylam ze moj przepieknie je ubiera to dla mnie problem z glowy ;) :p

aaaaaaaaaa no to jak dom przybrany to braku choinki tak nie widac ja mam chyba po Mamie ze choinke musze sama po swojemu :P swinia jestem bo dzieci tylko mi podaja ozdoby ale one powiesilyby wszystko \"na kupe\" :P

Taki jeden z Maroko wciaz nic nie kuma-musielismy spisac na kartce jakie sa ceny produktow w marketach Ceny z produktami byly na innej kartce-potem z druga grupa mielismy porownac