eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2008 no to chyba taki sezon na ciezkie wstawanie :o zobaczymy ku wiosnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2008 u mnie padalo wczoraj tak walilo o szyby bo pizgalo ze odglos byl jak rzucane w szybe gwozdziki :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2008 dzis mam sloneczko ale takie zeskie chlodne powietrze aaa wczoraj to nawet podobno sniegiem popruszylo ale ja nie wiem bo nie widzialam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 u mnie dzis tez wali po oknach:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2008 heheheh az spojrzalam teraz dokladniej na okna to walenie deszczem mialo swoj plus- splukalo troche kurzu! i nie mam zaciekow po deszczu na szybach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 Eternity tylko zeby potem zaciekow nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2008 Hugolina no wlasnie nie ma :D padalo wczoraj dzis slonce to widac wszystko na szybie i ja nic nie widze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 hihi to taki deszczyk moze byc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2008 buahahah ale napisalam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 moje okno w sypialni do tej pory nie umyte-ale moze te deszcze pomoga;)hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 hii ja Cie zrozumialam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2008 aaaaaaa w sypialni to sie spi a nie przez okno wyglada ;):D sie nie przejmuj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 hihi no ja nie zagladam :Pzreszta marny widok bo kawalek dachu zaslania:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2008 loj ! zapomnialabym! musze wypelnic forme do dentysty! mlodsza cora idzie tu pierwszy raz ide zrobic to teraz poki pamietam bo popoludniu wizyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 oj mam nadzieje ze cora nie boi sie dentysty:)ja ide pic kawke:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2008 Hugolina juz raz byla w Pl i wysiedziala ladnie na fotelu miala mala dziurke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2008 miala tez druga ale juz za drugim razem to jej tylko dal rade rozwiercic i profilaktycznie zatkac bo nie chciala siedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2008 potem ta plombka jej wypadla ale ona nie chciala isc za chiny ludowe! nie zmuszalam zeby nie zniechecac jeszcze bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2008 taaaaaaa fuksa :P dobrze sie czaisz :P masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2008 no , ale nie dokonczylam a teraz to wlasnie wypadaloby juz pojsc z tym zabkiem a dala sie przekonac bo dentyste zna osobiscie i nawet jest z nim na TY :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 9, 2008 Tu się też przywitam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 9, 2008 Widzę ,że muszę wręczyć czajnikowi kwieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2008 Izunia :) no to sie okaze dzis czy mloda bedzie chodzic regularnie mam nadzieje ze to ze lubi dentyste prywatnie bedzie rownoznaczne z tym ze jej sie nic nie odwidzi na fotelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 9, 2008 może dentysta znajdzie z nią wspólny język i będzie umiał przekonać,aby wytrwała do końca leczenia ząbka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 9, 2008 to może ja sobie troszkę ponabijam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 9, 2008 postukam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 9, 2008 popukam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2008 he no ja mam nadzieje ze jednak nie bedzie musial jej przekonywac a jesli juz to chyba sobie poradzi - ma core w jej wieku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 9, 2008 jak ma córkę to powinien być wprawiony ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2008 hahaha i zaprawiony bo z niej maly diabelek jest ( z jego corki) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach