eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2008 z mojej zreszta tez ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 9, 2008 Lena, fuks mowisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 9, 2008 jaka mamusia taka ... :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 9, 2008 Dea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2008 heheheh Dea :P po mamusi to ma starsza mloda to taka diablica \"ukryta\" wszyscy mowia ze to grzeczne dziecko i takie wrazenie sprawia a ona naprawde ma sporo za uszami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 9, 2008 to ja też sobie stuknę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2008 a ja nie bede gorsza :P trzasne se :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 9, 2008 to ja tez se walne ;) a teraz kawke, po tylko salatka i sok marchewkowy na obiad :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 9, 2008 komus jeszcze kawe mam stawiac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 9, 2008 mialo byc, komu komu bo juz ide.... czy ja tez mam fuksa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2008 tak tez masz fuksa :D lap i ogladaj http://pl.youtube.com/watch?v=GtSkDtDW2pA zobacz tez achmed martwy terrorysta :) inne Dunham\'a tez wymiataja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2008 idem po dzieci do szkoly i do tego dentysty do potem mam nadzieje ze mloda da sobie w koncu zrobic porzadnie tego zeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 9, 2008 Dea należy ci się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 9, 2008 I jeszcze sobie nabiję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 9, 2008 to ja postukam troszku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 9, 2008 stuk puk!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 9, 2008 puk puk!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 9, 2008 i teraz mocniejszy akcent - trzasnę sobie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 9, 2008 trzask!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 Eternity napisz jak tam bylo u dentysty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2008 Lena jak zwykle :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2008 dzieki u dentysty oki starszej zaczyna wypadac kolejna czworka pod nowa i na razie mamy spokoj na pol roku a mloda byla tylko na exam bo nowa pacjentka i dzis \"nie mozna\" bylo nic wiecej oprocz ogledzin zrobic :o mamy wizyte na koniec stycznia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 10, 2008 wpadlam sie przywitac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 10, 2008 ziola rozdac i zameldowac, ze sie troszke wczoraj skrocilam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 10, 2008 a teraz lece sie szykowac do roboty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2008 Euforka skrocilas??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 10, 2008 dzieki Lenka noooo bo Wy jeszcze nie wiecie :( odkrylam dzis rano, ze mi zimno wyskoczylo na nosie :( i jestem nieszczesliwa dzis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforia jedna na milion 0 Napisano Styczeń 10, 2008 Hugolinko bo wczesniej wygladalam tak jak teraz a bede tak jak przed chwila ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach