hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2008 heheh gdybym wiedziala ze jeszcze nie spicie to bym z Wami popisala:)Cos spac nie moglam tej nocy:Oa dzis oczy na zapalkach:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2008 co do tego kolesia hehe-opowiadal ze jednej nocy moze 6 razy-a ja do niego nie ilosc a jakosc sie liczy:Pbo mozna tak jak kroliki:Pheheh 3 min i koniec:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2008 Ale on jeszcze mlody i ma wybujala wyobraznie:D ja juz po kawie i pije Redbulla co by sie obudzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2008 bije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 11, 2008 na dzien dobry za stronke :) tak w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 11, 2008 dla Hugoliny i na dzien dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 11, 2008 Hugo ziolko lecznicze :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 11, 2008 i tez powiem dzien dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 11, 2008 i stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 11, 2008 tupne :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 11, 2008 i nabije :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 11, 2008 a ja przybije euforka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 11, 2008 Smiley na co sie nabijesz? ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2008 Czyżbym dziś pierwsza była>:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2008 boziu....ja dat nie umiem czytać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 11, 2008 heheh Izunia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2008 bo ja kawę dopiero zaczęłam pić....jeszcze mnie chyba nie zbudziła ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2008 ale ja szczerą prawdę piszę!!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 11, 2008 ja skonczylam ale tez mnie nie obudzila :o dzis masakra ze wstawaniem najgorzej z calego tygodnia :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2008 ja już chcę lato!!!!!!!! wtedy bez problemów wstaję ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2008 to ja też nabiję..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 11, 2008 ja tez chetniej w lozku bym zostala dzis rano :o ale jutro sobota, to moze chociaz do 8ej dadza mi spac :o ? Izunia, czas do okulisty sie wybrac ;) lena smiley, no nie nabijaj sie :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2008 Dea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2008 twoje podkładki mnie powalają!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2008 bierz przykład ze mnie....mistrzynią ostatnio w tym jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 11, 2008 taaaaaaaaaa nikt nie chcial :P nie zapytalas nawet :P ale masz hurrrrrra kurier wlasnie mi dostarczyl laptopa ! do potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2008 Lena masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2008 Eternity no nareszcie!!!! Przetestuj go!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2008 i jeszcze sobie nabiję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach