Dea Erw 0 Napisano Styczeń 11, 2008 hej, myslalam ze to ja jestem mistrzynia w podkladaniu sie!!! Lena za szczodrosc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2008 Dea mam poważne obawy,że zostałaś zdetronizowana ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2008 nabiję sobie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2008 i przybiję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2008 teraz stuknę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2008 i puknę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 11, 2008 kompetycja wszedzie! qrka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 11, 2008 walne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 11, 2008 nawalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 11, 2008 powalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2008 Dea po prostu przywal!!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2008 to ja podbiję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2008 i podniosę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2008 czy ja was przestraszyłam? bo tylko ja tu teraz jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2008 pewnie będzie tu tłum jak mnie nie będzie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 11, 2008 tak teraz Lenka bedzie mowic ze przeciez nikt nie chcial tej stronki :P masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 11, 2008 Lenka, zapasy robisz zniklam po zapiekanke z bekonem, mniam :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 11, 2008 zapiekanka z bekonem brzmi apetycznie :) az mi w brzuchu zassalo :D ide po musli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 11, 2008 a ja mam fryzjera popoludniu, i chyba grzywke sobie rabne ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 11, 2008 eternity, dobra byla, toased bread, creaspy beacon and brown souce :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 11, 2008 uuuuuuuuummmmmm to crispy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 11, 2008 buahahahahah crispy :P trza cwiczyc wiecej ! cholreka w szkole pisalam bez zarzutow ze sluchu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 11, 2008 ano crispy :D:D:D:D i sauce :D:D:D:D chyba okulary na mozg czas zalozyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 11, 2008 hehehheheehehe no to widac ze ja jeszcze spie ! bo myslalam ze to Ty dobrze napisalas !:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 11, 2008 zwalmy na pogode, co? bo mnie to przez nia spac sie chce ogroooomnie! ladny sweterek sobie wydzgalas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 11, 2008 kurcze cora przyniosla wczoraj list ze szkoly ze panuje wirus jakis (chyba chodzi o grype zoladkowa) :o objawy biegunka i wymioty :o mam nadzieje ze je jakos ominie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 11, 2008 o to ! to przez pogode przed chwila tez babola strzelilam zapytalam meza o cos oczywistego co tak w ogole to wiem a teraz nie wiedzialam :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 11, 2008 dziekuje ciesze sie ze sie podoba :) lubie tak czasem cos sobie wydziergac albo uszyc bo niepowtarzalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 11, 2008 to znaczy ze ma nie chodzic do szkoly? ten wirus latwo zlapac! Moja juz miala, trwal przez ponad tydzien ciagla sraka :o Ponoc mozna to zlapac tylko raz na rok, to tak na pocieszenie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 11, 2008 eeeeeeeeee normalnie maja chodzic :o napisali ze jak sie juz objawi to ma zostac w domu , lykac paracetamol i pic duzo plynow a jak przejdzie to jeszcze 48 godzin potrzymac w domu zeby nie roznosic :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach