hugolina 0 Napisano Marzec 10, 2008 nawet stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 10, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=5I87guYhlHI niderlandzka piosenka hihi ale ja lubie:) juz sie na dzis zegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 10, 2008 tu lepsza wersja:D http://www.youtube.com/watch?v=Ra4-9pN6yXs&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 10, 2008 zapracowana bylam :( w numerkach szef kazal grzebac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 10, 2008 Mala juz lepiej, tzn oczka ale krople jeszcze meczymy Podly kaszel znow sie przyczepil :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 10, 2008 tylko nic nie je .... tzn. w domu, bo w zlobku to ponoc talerz wylizuje ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 10, 2008 gotowanie mamusie nie smakuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 10, 2008 ahhhh, dzieciaki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 10, 2008 no to teraz ide Medium ogladac do jutra (tez zapracowana bede, ble :( ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 11, 2008 Dea :D a masz jeszcze troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 11, 2008 Dea dla corci zeby szybko do zdrowka wracala mi tez jedzenie w przedszkolu lepiej smakowalo niz w domu hihi ale tylko do czasu..! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 11, 2008 Dea Erw za stronkę i dla twojego dziecia co by szybko do zdrówka wracało. Dzis u nas pogodnie :) a ja cały dzien w szkole - ech :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 11, 2008 ja w przedszklu nawet zupe mleczną jadłam, w domu mogli zapomniec, ale cóz ponoc cygan dla towarzystawa dał się powiesic :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 11, 2008 :) Dea za stronkeide Was poczytac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 11, 2008 De\"a dla corci by szybko wyzdrowiala:) nie przejmuj sie ze w domu nie je-ja w domu tez prawie nic nie jadlam a jak szlam z mama do kolezanki to potrafilam tam zjesc caly talerz kanapek:Du kogos lepiej smakuje hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 11, 2008 Euforka Annna u mnie pada od rana:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 11, 2008 ja dzisiaj tez mam szkole ale dopiero popoludniu ale teraz musze sie wziasc za notatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 11, 2008 to nabijam i zabieram sie za te ksiazki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 11, 2008 Ech ja dopiero teraz zadanko zrobiłam - len ze mnie :P ja ma szkołe 9.30 do 16.30 wychodze z zajec a mozg mi paruje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 11, 2008 ja dopiero natatki zrobilam-jeszcze sie musze tego nauczyc:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 11, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 11, 2008 Dea oczka zdrowieją,hurra!!!!:D Jak mała wciąga w żłobku to się nie przejmuj,że w domu już nie chce.Widać cudzy apetyt jej się udziela i dlatego z dziećmi wcina ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 11, 2008 Ania,Hugolina miłej nauki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 11, 2008 sobie nabiję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 11, 2008 Izunia niewiem czy nauka moze byc mila:Pdla mnie jest:Obrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 11, 2008 :) Dea za biezaca Anna za poprzednia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 11, 2008 Dea dla corci zeby przeszlo juz szybciutko na dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 11, 2008 a z tym ich jedzeniem !!! ja nie raz sie az prawie wstydzilam bo u kogos to jadly tak jakby w domu nie mialy! a u Babci to nawet nie posmarowana kromka chleba wchodzila jak zloto-obcy by pomyslal ze ja dzieci glodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 11, 2008 ej Wy serio o tych wirusach na NK??? ja co tydzien robie skan calosci i nic mi nie znajduje(czasem czesciej) a antywira mam dosc dobrego - ostatnio trojana ze stronki z gifami wykryl zanim mi sie stronka porzadnie otworzyla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 11, 2008 Eternity tu też ci macham bo u kogos zawsze lepiej smakuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach