hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2008 u mnie juz ciemnosci:Ozaraz lunie:Pech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 12, 2008 Ponoc zamknęli most nad autostrada pod manch bo auta zdmuchiwało :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 12, 2008 Dziś mija nam 1.5 roku w UK - ale to leciiiiiiiiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2008 annnagratulacje:) mnie wczoraj tez zarzucalo autem jak ze szkoly wracalam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2008 i jeszcze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2008 ok ostatni raz i spadam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2008 zaraz -chyba stronke zlapie hih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2008 Hugolina za stronke Anna za dlugosc pobytu :) mi 28 lipca mina 2 lata zlecialo ,zlecialo ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2008 hmm jak do tej pory bylismy tylko raz w Pl w zeszlym roku wspominam to jako meczaca wizyte-wszyscy chcieli sie z nami zobaczyc i wszyscy chcieli zeby do nich zajrzec a ze mamy oboje dosc duze rodzinki to ciagle tylko jezdzilismy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2008 Eternity to Tobie tez2 lata to juz kawal czasu:) mi w kwietniu minie rok hihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2008 zeby nie wyszlo ze tylko sie zmeczylam- ciesze sie ze wszystkich widzialam :) ale zle to zorganizowalismy nastepna wizyta bedzie wygladala tak ze glownie odwiedzamy i spedzamy czas z naszymi rodzicami a rodzenstwo jak sie chce z nami spotkac to najlepiej u rodzicow , kazdy u swoich i z glowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2008 jak ja zjedzam do pl to zawsze ktos ze znajomych potem ma pretensje-bo nie zdaze wszystkich odwiedzic:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2008 Hugolina i dla Ciebie zanim sie obejrzysz to sie nazbiera :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2008 psiapsiole oczywiscie osobno odwiedzilismy oczywscie nie obeszlo sie bez nocowania bo za malo czasu ale rodzenstwo kurka moze przyjsc z wizyta do rodzicow , nie wygonia ich przeciez a nasz czas nie bedzie taki rozciagniety w sumie pojechalismy tez troche odpoczac ale nic z tego nie wyszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2008 oooooo wlasnie ! mialam zadzownic do domu ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 12, 2008 posmarowałam nos vickiem aaaaaaaa jak szczypie!!! odganiam katar bo już z nim nie moge :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2008 Smiley za te szesc lat :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2008 Ania zamiast nosa bezposrednio to naloz na chusteczke vick\'a i trzymaj pod nosem albo kropelki olbas oil sobie kup i tez skrop chusteczke i na noc gdzies kolo poduszki dobrze jest sobie taka polozyc :) no i cos mokrego gdzies w sypialni -recznik itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2008 slowa mi znikaja z posta :o albo ich nie dopisuje :D mialo byc *zamiast nosa bezposrednio smarowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 12, 2008 eternity1302 za rade:) świadomie posuwam sie do tak drastycznych metod bo już nie oge, przerabiam obecnie mleko z miodem, czosnek i cebula z miodem i cukrem, gripexy, vicky - bedzie dobrze, wziełam sie za sprzatanie to mnie uzdrawia w momecie - klina klinem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2008 Anna a grzanca probowalas? ;) z piwa albo wina -zalezy kto co lubi wieczorkiem na rozgrzanie , z cynamonem ,gozdzikiem i imbirem , do tego lyzka lub dwie miodu na moje przeziebienie pomoglo codziennie wieczorkiem przez trzy dni ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 12, 2008 My tez byliśmy raz i pedziliśmy jak opętani, dobrze że moi rodzice zaprosili teśció w to 1 dzien posiedzieliśmy na tyłkach (Boże Narodzenie), w czerwcu jedziemy na 3 tygodnie - to będziemy mieli wiecej czasu na relaksik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 12, 2008 eternity1302 A jak by inaczej, z Polskim piwkiem :) takie chorowanie to lubimy i to bardzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2008 hahahah no tak mozna chorowac ;):D z tyskim ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 12, 2008 Widziałyście może Sterdust? filmik taki sobie (dobry na niedzielne deszczowe popołydnie) ale muzyczka fajna http://pl.youtube.com/watch?v=A8ClzqUq9kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 12, 2008 popołudnie* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2008 ogladalam :) w bezmezowy wieczor (jak mial nocke ) a do tej piosenki dzieci u mlodszej cory w szkole na christmas assembly odtanczyly taniec gwiazdek extra im to wyszlo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 12, 2008 Ania ja też ogladałam ten film......taka bajka gdzie już na poczatku człowiek wie jak to się wszystko skończy :) mój facet przy tym filmie ZASNĄŁ hihihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 12, 2008 aaaa...za stronkę zioło wręczam Hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach