annnnnnna 0 Napisano Marzec 14, 2008 jeden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 14, 2008 moja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 14, 2008 Annna lapza wytrwalosc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 14, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Yt-KMPvgKPo hihih ech stare czasy-jakies 15 lat temu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 14, 2008 Ania normalnie robi się z ciebie czajnik!!!!!!masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 14, 2008 nabiję sobie..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 14, 2008 tutaj tez postawię driny za swój limit :) \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 14, 2008 częstujcie się dziewczyny!!!! przeciez już prawie weekend mamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 14, 2008 Izunia dzieki a Ty zapal:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 14, 2008 nabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 14, 2008 podbije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 14, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 14, 2008 dzięki za zioło!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 14, 2008 Czajnik :D podoba mi sie ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Marzec 15, 2008 witam, kurcze jak mnie tu dlugo nie bylo :( normalnie wstyd. swoja nieobecnosc tlumacze bardzo aktywnym szukaniem nowej pracy, mam nadzieje ze bedzie lepsza od obecnej na sobote mam dla was troche ziola wiec najarajcie sie przed sprzataniem. ja lece na zakupy i jak wroce to umyje okna :P papa zajrze jeszcze kiedys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 15, 2008 :) Lasencje tez mam troche ziola po mojej krotkiej nieobecnosci za stronki , limity i tak ogolnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 15, 2008 The best powodzenia w szukaniu pracy obys znalazla taka jaka chcesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 15, 2008 Wszystkim:D Dziewczyny dzięki za zioło do jarania przyda się ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 15, 2008 Nachodziłam się dzis jak głupia a butów i tak nie kupiłam,bo generalnie albo wysokie szpile albo całkiem płaskie baleriny! A ja chce normalny średni obcas wygodny do codziennego biegania... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 15, 2008 the best mam nadzieję,że chociaż tobie zakupy się udały :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 15, 2008 Izunia w koncu znajdziesz fajne buty :) ja Wam zycze milego sobotniego wieczorka i znikam do znajomych na posiedzonko przy malym co nieco ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 16, 2008 Dzień dybry w niedzielę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 16, 2008 która z was pomyka dziś do kościoła z palmą?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 16, 2008 :) Eternity the best ciesze sie ze wrocilyscie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 16, 2008 The best powodzenia w znalezieniu pracy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 16, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 16, 2008 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 16, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 16, 2008 trzeba nowa sronke zaczac:)cos za dlugo ta sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 16, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach