Izunia 30 0 Napisano Marzec 17, 2008 dzięki za ziółko!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 17, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 17, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 17, 2008 Izunia ja to nie jadlam od wczoraj :P dzisiaj dopiero te zapiekanke wczoraj nie moglam - co wzielam do ust to mi \"roslo\" :o ale nawet nie bylam glodna , ani nawet w brzuchu nie zaburczalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 17, 2008 eternity pewnie nerwa wczoraj mialas?jak ja mam nerwa to wszystko mi rosnie i glodu nie czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 17, 2008 och , zeby tylko nerwa dolko-wkurw :o jeszcze mnie trzyma a predkosc internetu dzis mi wcale nie poprawia humoru jak czegos nie rozwale zaraz albo w najblizszych dniach to bedzie cud Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 17, 2008 Eternity mozemy sobie rece podac hihi masz ziolo zapalmoze ciut pomoze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 17, 2008 jeszcze sobie stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 17, 2008 kreci mnie w kosciach:Ona bank bedzie zmiana pogody i cos czuje ze na gorsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 17, 2008 kurde i jestem bez pralki:Ociekawe na jak dlugo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 17, 2008 ale mi kolana krecichyba mam noc z glowy:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 17, 2008 Eternity poszlas juz spac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 17, 2008 Smiley:D kurde reumatyzm:O starosc nie radosc:P chyba mam cos z krazeniem:Oale zawsze jak mnie kreci to bedzie padac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 17, 2008 Smiley no ja niewiem zy to reumatyzm hihi no ale kreci no:P a jak sie zlapie kosci to niestety zawsze kreci na zmiane pogody:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 17, 2008 Smiley heheh wlasnie przeczytalam Twoja stopke:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 17, 2008 no dobra hihihi:D Tobie tez sweet dreamsok spadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 18, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 18, 2008 wychodzi na to ze druga jestem hihi bo Smiley pierwsza byla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 18, 2008 poki co slonko mi swieci za oknem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 18, 2008 tylko jeszcze niewiem na jak dlugo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 18, 2008 tutaj też sie przywitam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 18, 2008 i ziółko wręczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 18, 2008 Hugolina i dzieki za wczorajsze :) ech jeszcze trzyma :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 18, 2008 to ja sobie nabiję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 18, 2008 nic mi się nie chce robic jak widzę taką szarość za oknem..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 18, 2008 dlatego sobie stuknę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 18, 2008 pukne,bo coś tu cicho dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 18, 2008 mcham dokogo jeszcze nie machalamdzieki za ziele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 18, 2008 mam nerwa i sobie stukne:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach