Martoszka 0 Napisano Listopad 18, 2008 kiedys jeszcze jak bylam mala to pamietam jak mama miala zwyklą pralke z tą wyzymaczką ale fajnie sie nią krecilo zeby wycisnąć ubrania mokre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 18, 2008 Martoszka:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 18, 2008 Martoszka no coś mi tak MGLIŚCIE przypomina ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 18, 2008 taka franie to miala moja ex tesciowa w domu:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 18, 2008 loo znowu hehehe Izuniapodkladkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2008 taką prasowalnicę tylko z dwoma wałkami widziałam w maglu - zanosiło się pościel i oczywiście ja pierwsza leciałam z Mamą haha nie wiem czemu ale uwielbiałam tam chodzić i patrzeć jak się przewijają wszystkie te poszwy ,poszewki przez te wałki (albo raczej wały bo wielkie były) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 18, 2008 Eternity popsułaś......a mogłaś się masować w tym ;):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 18, 2008 hugo masz stronkowe rzuce i tobie wiecej bos mowila ze komos tez duzo wczesniej dalam a mas zi pal hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 18, 2008 Hugolina a masz znowu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 18, 2008 wiecie co spadam ja do kuchni bo potem musze wybywac i nie zdaze obiada zrobic dla mojej małży hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 18, 2008 chyba ze podrzucicie cos ze swoich garow dla mnie co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2008 Hugolina hhehehe franie można sobie nadal kupić http://images.google.co.uk/imgres?imgurl=http://www.elektrobox.pl/cache/f64e60b5ff18b1da82e54553fedc9bf4.gif&imgrefurl=http://www.elektrobox.pl/shop.php%3Fa%3Dopis_prod%26categorie%3D98%26id%3D1722&usg=__8ZYx4c5QQl2eWlxk53BAMUBZA7A=&h=320&w=320&sz=27&hl=en&start=7&sig2=kL1UxOWHQb1BBzSEPdm_Vw&um=1&tbnid=uPqKqgHnQ9xxaM:&tbnh=118&tbnw=118&ei=j5ciSbefIYe2wwGey50l&prev=/images%3Fq%3Dpralka%2Bfrania%26um%3D1%26hl%3Den%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26sa%3DN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 18, 2008 Martoszka dzieki u mnie w pralni tyz cos takiego widzialam hihi ale nikt nie maglowal:P musialam poprac te poszewki z frotty z tych starych materacow i moja pralka byla za mala wiec musialam tu pralnie odwiedzic:P i sie posmialam bo nozyczki byly na sznurku:Dbo tam samoobsluga jest i nikogo niema do pilnowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 18, 2008 ok nima chetnych wiec sama musze cos sklecic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 18, 2008 Martoszka ja chetna by od Ciebie wziasc hihihi Eternity stronke rozciagnelas ta frania hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2008 ja też chętna żeby ktoś za mnie przy kuchence postał ! Hugolina u mnie normalnie stronka , nie rozciągnięta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 18, 2008 a z linku mi tylko google wyskakuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 18, 2008 to jak to a u mnie sie rozciagnela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2008 nie mam pojęcia jak to może być że u mnie normalnie stronka wygląda może przez te moje powyłączane różne opcje w przeglądarce masz link do pralki bezpośrednio zapomniałam wcześniej usunąć frame z googli http://www.elektrobox.pl/shop.php?a=opis_prod&categorie=98&id=1722 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2008 to piszemy krótsze posty żeby szybciej przeszło na nową ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2008 skopiowałam nawet topik do drugiej przeglądarki z włączonym wszystkim i też nie mam rozciągniętej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 18, 2008 heheh i jeszcze ile kosztuje taka frania !!!!!!!!! niewiem zobaczymy jak inne dziewczyny maja-czy tak jak ja czy jak Ty hihi moze u mnie cos nie teges jest:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 18, 2008 i jo ide do kuchni bo zaraz sie zleci ferajna heeh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 18, 2008 a ja mam rozciągniętą stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 18, 2008 i tyż obiada jeszcze nie mam.....ani pomysła na niego a może zarządzę odchudzanie i w ramach niego głodówkę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 18, 2008 a może brokuły po prostu na obiad zrobię ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2008 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3910153 uśmiałam się z tajemnych przejść między windą a zsypem :D to ja nie wiem o co kaman z tą stronką albo żeście za dużo pojarały :P;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 18, 2008 no to Izunia tez ma rozciagnieta hihi ja ide tez cos do gara wrzucic bo zaraz glodomory sciagna hehehe ale ja juz nie jem ! hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 18, 2008 Hugolina a brokuły masz? obiad z głowy będzisz mieć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2008 ja pomysła mam bo już naszykowane - schaboszczaki dziś ale jeszcze czas - na jakąś 15:30 muszę dopiero zrobić :) normalnie sikam z tego topiku o wilczurze w zsypie :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach