Izunia 30 0 Napisano Listopad 18, 2008 jak to dobrze,że u mnie nie ma zsypu ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 18, 2008 brokulami to sie byle kun nie nazre hahahaahha choc lubie lubie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 18, 2008 usnely??? czy co?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 18, 2008 no i wcielo ..... dzizys dalej pada nooooooo buuu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 18, 2008 O_o to jakies jaja hehehee ze nikogu tu nie bylo hihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 18, 2008 Pestka ide walczyc z zelazkiem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2008 Pestka zaczytałam się :P Hugolina będę miała teraz wyrzuty sumienia - też mam prasowanie ale podjeście jak najbardziej seksualne do niego w tej chwili a zrobić trzeba :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 18, 2008 hehe no i u mnie brokuly to raczej dodatek moja męża nie chcial jesc ich bo mowil ze nie przepada ktoregos razu zapomnialam go omonąc i narzucilam i jemu...polalam sosem sprobowal i mowi co to takie dobre ja mowie oooj to brokuly a on ze smaczne ze myslal ze brokuly to taki kalafior niedojrzaly za ktorym nie przepada haha teraz sam sie dopomina kiedy kupie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 18, 2008 aaa pestka stronkowe zapomnialam sypnąć ze po znajomosci osobistej sypne i linijke wiecej hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 18, 2008 skonczylam:D ja brokuly uwielbiam w sosie ale wtedy sa juz niestety kaloryczne hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2008 ślinka mi już cieknie na brokuły :P w zamian mogę się najeść zieloną fasolką a brokuły wpisać na listę zakupów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 18, 2008 no i doszedl ten deszcz od Pestki:O a jak pizga na dworze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 18, 2008 a co do brokulow moj zje ale samymi by sie nie najadl:Pfacet musi zawsze kawalek miesa dostac wtedy bedzie najedzony:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 18, 2008 a gdzie sie wszystkie podzialy hé? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 18, 2008 ufffff....przyszłam odpocząć,bo się zmachałam prasowanie odstawione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2008 parę pożytecznych rzeczy zrobione ;) a prasowanie mam w ....... nie powiem gdzie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 18, 2008 słońce zaszło....chyba kolejna kawa by się przydała ja to czasem mam wrażenie,że z rzeczami do prasowania to jest jak z kurzem - zawsze taka sama ilość choćby nie wiem jak się sprzątało (prasowało) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 18, 2008 jest ktoś chętny na spacer z psem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 18, 2008 o znalazly sie:D ale u mnie leje:O nooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2008 dobrze podsumowane :) na spacer jakoś nie mam ochoty chociaż pewnie by mnie troszkę przebudził jak na razie zaaplikuję sobie kawkę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 18, 2008 Izunia dobre porownanie z tym kurzem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2008 ufff dobrze że u mnie nie pada ale się zachmurzyło znowu i słoneczka już od dobrej chwili nie mam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 18, 2008 ja zaraz musze mala ze szkoly odebrac jak mi sie dzis nie chce do mojej szkoly jechac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 18, 2008 ja dzis slonka wogole nie widzialam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2008 Hugolina a co to znaczy że Ci się nie chce ??!! moje młodsze dziś dłużej w szkole - klub pozalekcyjny :) ale idzie po nią T a starsza chodzi sama , znaczy się z koleżanką-sąsiadką i dobrze bo coś nie chce mi się tylka na zewnątrz ruszać :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 18, 2008 znaczy ja bedę musiała iść.......a tak mi się nie chce......... jakoś tak szaro-buro na dworze teraz jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 18, 2008 kawkę sobie zaaplikuję po spacerze....na rozgrzewkę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2008 hahaha wspaniale ożywiamy topik tym naszym \"nie chce mi się ..\" a wieczorem jakieś zboczuchy wpadną i zaś głupawki dostaniemy ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 18, 2008 Eternity tak mi sie nie chce jak Tobie na zewnatrz wyjsc hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 18, 2008 tylko mi wieczorem za duzo nie nastukajcie cobym ksiegi czytac nie musiala:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach