Izunia 30 0 Napisano Listopad 18, 2008 idę psa kąpać....do zobaczenia za jakieś 3 godniny nie napierdolić mi tu za dużo!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 18, 2008 no jasne wracam a wy zberezy juz o tzytzach mi tu gadacie...i to o slazonych hihi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2008 Hugolina pamiętaj o dużej ilości płynów dla małej ! taaaaaaaaa jak mam zaczekać z tym tzytzkowym smażeniem na starego to ja nie wiem czego instruktaż to będzie ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2008 Martoszka i patrz która zbereza zaczęła ! :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 18, 2008 kuzwa nimam gg a wy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2008 Ciastek się nie odezwałaś i bym Cię przeoczyła u mnie świeci na dostępny gg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 18, 2008 hihi nooo widze przeca nie? ooo juz mam gg...odwoluje wczesniejsza wypowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2008 nie odwołuj - do usunięcia zgłoś ;)hihihihi idę kuchnię skontrolować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 18, 2008 ja tez mus isc posprzatec po obiedzie corka przyszla dzis z kolezanką do domu bo nie bylo dwoch lekcji i chcialy se poszalec jeszcze mialam wiec dodatkowego goscia na obiedzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 18, 2008 Eternity moze bedzie jakas szersza instrukcja obslugi;) hahaha ok jade do tej szkoly:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 18, 2008 no ja czekam na tą ionstrukcje no hihi aa ka corki kolezanka przyszla zaplakana bo dzis pani mowila zeby niektore mamy przyszly do szkoly jak mają ilstam jedynek i plakala ze musi mamie to powiedziec a o zadnej jedynce mama nie wie ja mowie oooj to jakims podstepem wspomnij o tych jedynkach zeby nie byla mama zaskoczona a ona mowi ze nie powie bo sie boi bo ją mama za zle oceny bije a ma 3 jedyny szkoda mi jej bo bardzo greczna i mila dziewczynka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 18, 2008 moja to kujonka zadnej nima jedyny...gdzies tam 3 zalapala ale juz na drugi dzien poprawila bo są 2 tygodnie na poprawienie oceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 18, 2008 aa a a ta dziewczynka nie to ze zle sie uczy,dobrze a jedyny ma za prace domową bo jest strasznie zapominalska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 18, 2008 ja jutro mam spotkanie w szkole ... zobaczymy co mi tam pokaza hehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2008 nie ma instrukcji :P szkoda dziecka że bite za złą ocenę :( jak się to notorycznie zdarza z czystego lenistwa i olewactwa to można jakieś kary , szlaban na coś ale żeby bić ? no i oczywiście nie mówię o przypadkach jak wpadnie raz na jakiś czas bo to się zdarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 18, 2008 jestem ;) dzielta sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 18, 2008 a moj przedszkolak dzis byl ze swoją grupą w szkole....zwiedzali itd. nawet sam sie ubrac umial,a w domu nie umie nio:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2008 Mindy poczęstowałam się :) Martoszka bo dzieci to lubią \"na leniuszka\" jak mama za nich zrobi ;) a przy kolegach w szkole to trzeba się pokazać że się samodzielnym jest ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 18, 2008 zreszta ja sie rano zawsze spiesze on dlugo lezy bo nie chce mu sie wstawac a potem na szybkiego go ubieram bo sam albo nie chce albo dlugo to trwa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 18, 2008 no...moja poleczkarogowa nad biurkiem tez rogowym piknie sie prezentuje czekam jeszcze na jedną dluzsza nad komode Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 18, 2008 eeej gdziescie sie wszystkie podzialy jak pojde na aerobik to wtedy przyleziecie,napitolicie a ja bede musiala z jezykiem na brodzie czytac....ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 18, 2008 ok ide wiec poplaze po chacie troche moze znajdzie sie cos do zrobienia i...jeszcze tu wroce hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 18, 2008 heheeheheh wroc wroc mindy hajj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 18, 2008 hello! je tam kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 18, 2008 no jo jestem slepa??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 18, 2008 no ja nie wiem gdzie sie wszyscy podzieli hihi ja lece na aerobik....i...jeszcze tu wroce hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 18, 2008 no slepa cipa jestem;) i glupia w dodatku, w nocy wkurzal mnie maly palec od nogi, jakas skorka mi haczyla.tak se grzebalam az se caly paznokiec wydrapalam i tera mam spuchniety i bolacy. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 18, 2008 ooo maszzzz gooopiaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 18, 2008 pestka wez przyjedz jutro na kawe! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 18, 2008 oooo prosze jak za plecami sie umawiaja..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach