megamindy 0 Napisano Listopad 18, 2008 ooooo ciastek chodz tez przyjedz! no juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 18, 2008 za przydupasa nie robie i trzecie kolo do wozu :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 18, 2008 sama se kurwa przyjedz nooo jak masz wolne hahahhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 18, 2008 ciastek jakie 3 a dzieciaki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 18, 2008 ciastek nie pierdol, zaprzegaj konia i przybywaj! a pestka fuxiara strone zajebala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 18, 2008 musze sie poumartwiac troce, nie mam humoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 18, 2008 na humorek najlepszeziolo! ja tez mamjesienny humor no ale jak mnie nawiedzicie to sie troche popocieszamy! Ciastek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 18, 2008 ciastek cos z tym twoich humorem kiepsko ... musisz do nas sie zwalic i troche odreagowac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 18, 2008 za stronki najpierw wręczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 18, 2008 jak ja psa wykąpałam to zaczął padać śnieg z deszczem!!!! ja to mam pecha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 18, 2008 pomału świętami zalatuje sklepy zawalone ozdobami i zabawkami na prezenty a ja sobie w Ikei kupiłam ciasteczka korzenne w puszcze i wino korzenne grzane ( a tak dokładnie to kocentrat do jego robienia) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 18, 2008 i znowu - jak ja jestem to żadnej nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2008 :) Pestka Ciastek to w średniowieczu czy kiedyś tam umartwianie się było modne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 18, 2008 IzuniaWasza Wysokosc :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2008 a to Ci Izunia pogoda spłatała psikusa ! ale masz kombinezona dla piesy to jej zakładaj :) a święta u nas już kawałek czasu czuć po sklepach aż normalnie bokami wychodzi i zanim te święta przyjdą to już się człowiek opatrzy na te wszystkie świecidełka i ozdoby aż do znudzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 18, 2008 Mindy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 18, 2008 w sklepach u mnie tez już jakiś czas \"święta\" trwają już nawet zaczęłam kupować prezenty - mam 4 dzieci na liście i nie wiadomo czy przypadkiem pięcioro ich nie będzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 18, 2008 idę masakrę pooglądać troszkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 18, 2008 biedna Izzyn trzeba jej kozaczki sprawic chociaz:) jak moj pies kochal sie bawic w sniegu, a potem to same zlepki sniegu i lodu na nim wisialy. :d no i w lisciach tez lubil sie kulac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2008 ooooo wspomniałaś o masakrze i przypomniało mi się że mam dziś CSI :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 18, 2008 Izunia, a co zesta nabroili? trzeba wam juz gratulowac czy jeszcze sie wstrzymac z bolami? :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 18, 2008 eternity, Wasza Wysokosc to do ciebie bylo hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2008 hahaha osz patrz ! a ja myślałam że Ty do Izuni na Wasza Wysokość walisz i Ci nie odmachałam :D Mindy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2008 no niby i bez WW powinnam machnąć :P ale dziś już sobie machałyśmy chyba to pozwoliłam sobie pominąć kolejne kiwnięcie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 18, 2008 muli mi no! eternity to Ty Krolowa Ela angielska jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 18, 2008 i matka przelozona topiku na dodatek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2008 mi też coś zamula :o ciiiiiiiii Mindy kurde !ukrywałam to ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 18, 2008 to nie bede ci podskakiwac:D , no jo sorry ja z ta moja niewyparzona geba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2008 ach wybaczam ! jak będę zołza to mnie zdetronizujecie jeszcze przez skrócenie o głowę albo co ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 18, 2008 no ja tez Wam pomacham Izunia fajnie, ze mi przypomnialas o tym grzancu z ikei ;) przy okazji trzeba bedzie zakupic i sprobowac Musze K powiedziec bo bedzie mial okazje zajechac do ikei Zostalam sama na pare dni :( Ciastek witaj w klubie, mnie tez cos humor opuscil Dzis kupilam juz czesc prezentu na gwiazdke dla K :) macie ziolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach