the best man for a job 0 Napisano Listopad 18, 2008 jeju teraz to juz napewno nie nadgonie :( czesc ide zamontowac kociom klapke do kibelka i bede je tresowac :) moze jak znajde chwile to sie cofne do stronek na ktorych utklam milego wieczorku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 18, 2008 kto lubi kowalska? wlasnie pogrzebalam i znalazlam nowa plyte :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 18, 2008 ja lubie Kowalska...nimam jeszcze jej plyty najnowszej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 18, 2008 dawaj na nia namiary :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 18, 2008 :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 18, 2008 nie no tylko nie mowcie ze poszlyscie spac i tylko ja siedze a jutro do roboty nie wstane hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2008 Martoszka The best Euforka na humorek nie smućta się kobitki :) KK lubię też - dzięki za info ,będę szukać :) przysnęłam sobie na New York ,dobrze że Miami obejrzałam bo to nowa seria a teraz mówię dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 ja tez lubilam kiedys nawet bardzo hehhheh Kasie K Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 wreczam za stronki na zly humor Izunie juz snieg z deszczem nawiedzil ! The best bedzie szkolic koty:) Mindy sobie w paluchu grzebala hihi gluptasie Ty Euforka zapolowala na nowa plyte a Eternity przysnela na filmie:) aaa jeszcze Martoszka kurcze ja tam nigdy nie bilam dziecka-mysle ze sa inne kary nie cielesne ktore odnosza skutek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Mam dzis oczy na zapalkach:Omalej sie cos snilo i dwa razy obudzila mnie krzykiem -niewiem czy dzis mi kawa pomoze hehehe aaa wczoraj w szkole z nikim sie nie klocilam:Dchyba sie wyciszam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 patrzcie co znalazlam buhahahahaha, kzwa niezle http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3910032, szokkkkk Jolka na prezydenta!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 no nie moge, nie wierze wlasnym oczom no hehe, zeby nie miec wlasnego pomyslu.........:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 czesc :) namiary na kk wyslalam na @ jak ktos jeszcze chce to dajcie znac na gmaila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 bueheheheheh wlasnie przeczytalam ploteczki o szopenie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 no coz... mozna i tak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 no, sa kobiety pistolety i kobiety jak......................:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 ja pierdziele to trza miec cos z glowa .... brak slow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Ciastek:) buhahaha tos wyszpiegowala dwulicowca:P Euforka ja jestem nie w temacie chyba ale tyz chce hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 i ja nie wiem o co jezdzi z tym KK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 Hugo juz Ci poslalam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 oj nooooooooooooo wygrzebalam wczoraj nowa plyte kasi kowalskiej wiec kto lubi temu moze przeslac namiary :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Euforka to juz na poczte lece:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 heheheheh euforka dostalam paczke od ciebie hihihi ale szybko doszla co??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 przesłuchałam wczoraj kilka kawałków i mi się podoba :) jakby ktoś chciał pośpiewać :P to do tekstów też mogę dać linka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Euforkawlasnie slucham hihihi aa haslo mnie rozwalilo:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 wow nasza poczta polska dziala rewelacyjnie i jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 pestka, a co Ci euforka wysylala, bom umieram z ciekawosci :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 zawsze lubialamjej kawalki i te nowe tez sa fajne:) ja juz nie jestem na bierzaco co w pl graja hihi wiec fajno jest teraz posluchac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Ciastek heheh tosz pisze Euforka ze Kasie kowalska:Dchcesz to Ci przesle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach