euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 hihi no haslo dobre heheh :D ale nie ja je wymyslilam ;):D masz linka do tekstu http://muzyka.onet.pl/32439,teksty.html mi sie podoba piosenka baby blues, petla ee zreszta wszystkie fajnie no i jeszcze dlaczego nie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 taaaaaaaaa hugo wez, euforka wysylala poczta plyte KK dla pestki buhahahahah hugoooooooooooooo:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Musicie mi cos doradzic Corka idzie na urodziny do blizniakow-dziewczynka i chlopak maja po 7 lat z tym ze chlopczyk ma nie sprawna raczke-niemam pomysla na prezenty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 normalnie powiem tak ze n foci wygladalo super a na zywo jeszcze lepiej ... rewelacja se poprzymierzalam hihihi i dzieki za zapasowki heheheh a eufoirka mi robila brasoletke wisiorek do lancuszka i kolczyki :):) zajebiste slicznie dziekujeeeeeeeee :D:D::D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 no poczta mailowa ! no chyba ze sie myle:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 oj Hugo ja nie mam pomyslu, chyba ksiazke bym kupila ale czy dzieci w tym wieku czytaja jeszcze bajki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 a to sie mylilam:P:D heheheh Pestka dawajcie pomysla na prezent tak do 15 euro za osobe hihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 ja chce zobaczyc, sfocic mnie tu i wyslac @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 ciesze sie, ze sie podoba!! dzis sroda a w poniedzialek wyslalam priorytetem wiec jestem w szoku, ze tak szybko doszlo a jak Pestka bedzie sie chciala pochwalic to moze skorzystac z linka do picasy ktorego wyslalam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 moze dla chlopca Lego, albo cos w stylu tego czerwonego samochodzika, widzialam w sklepach takie dmuchane siedziska ala ten czerwony samochod, zegarek na sciane a dla dziewczynki widzialam taki fajny zegarek stojacy w formie kwiatuszka Barbie pokazuje godzine,temp i takie tam kosztowal 5e,poza tym mozesz cos z Didla dokupic dla niej, moja ma fiola na tym punkcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 :) Pestka ło rety i idę szykować dzieci - napiszę później z kawą bo mi się palce plączą :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Eternity:) Ciastek ale z tym chlopcem mam prblem ma niesprawna prawa raczke-to klocki jak bedzie ukladal:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 Jolka a Ty czego tu szukasz???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 Jola nie bluzgaj, jak przystalo na 43-letnia kobiete, zadziwiasz mnie wiesz, chyba serio masz rozdwojenie jazni..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 Ciastek tez chcesz kk? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 to poszukaj czegos innego, nie wiem no,ale co wogole nie rusza ta reka??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 sama se polataj Jola nie masz wlasnego zycia?? ze szukasz zaczepki??? nie moja wina ze masz cos z glowa nie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 euforka a slij no ide na poczte po buty, bedzie chwila prawdyyyyyyyyyyyy czy dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 ta raczka jest bezwladna nawet na lekcji nie pisze kurcze zachcialo im sie urodzin a dzis musze jakiegos prezenta szukac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 Hugo no ale przeciez drugą raczke ma sprawna tak? to moze sie bawic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 boje sie zeby nie wypalic z jakims prezentem ze sie okaze ze on nie moze sie tym bawic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 wooow slonko mam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 kuzwa wkurwilam sie, bylam na poczcie, a facio mnie odeslal z kwitkiem, zreszta sama sobie winna jestem, na swistku pisze jak wol, przesylka bedzie dostepna do odebrania w biurze od 19.11 od 11h , kuffffa no,musze jeszcze raz naginac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Listopad 19, 2008 buziaki trochę zioła Wam zostawię ot tak sobie bez okazji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 euforka super komplecik zrobilas, zabojczy jest, a ja tesss mam bransoletkie cerwono-carna od euforki oooooooooooo :p pudelko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Pudelko:)fajno ze nas znalazlas:) pisz co u Ciebie ja tez chce fote Pestka ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 Hugo Pestka poslala linka :) noooo Ciastek tez masz :) ale inną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 wróciłam :) po paru łykach kawy zaraz wszystko opanuję ;) idę poczytać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 euforka a Ty pamietasz o tej zielonej i tych kawowych-brazach nieeeeeee ;-)??? eternity czytaj czytaj kuzwa nie wiem isc drugi raz na poczte po te buty czy nie isc??hmmm moze zaloze taki topik co,dziewczynki :D:D:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 Hugo no przeca poslalam hehehe pudelko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach