Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 eeeee....to Anglia.....zanim by się ci z wariatkowa zebrali.......ze 3 dni by minęły ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Izunia hehehe choc wbrew pozorom niby anglicy flegatyczni sa ale zapierdzielaja po ulica samochodem hahahaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 Hugolina oj takie służby to raczej szybko tu działają ;) a co do pokazów to ja proponuję że zaprosimy tego pana i zrobimy program;) http://www.jamiesministryoffood.com/content/c4/home.html ostatnio właśnie jeździł gdzieś po UK żeby namawiać ludzi do gotowania w domach bo dużo idzie na łatwiznę zamawiając fast food na wynos to my mu pomożemy ! ludzie na pewno się zachęcą na metodę na tzytzki ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 Eternity ale nic za darmo!!!!! trzeba będzie to opatentować ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 hehe dobre:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 jasne że nic za darmo ! przyjemne z pożytecznym będzie ! ;) wkurza mnie już ten mój net i lapek najpierw wywala mnie z netu a potem mi się lapek zawiesza muszę przetestować gada czy wszystko ma sprawne , może coś mu się sypie już :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Eternity ja mam dzis to samo ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 a mi pokazuje,że mam poziom baterii w myszy krytyczny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 slonko mi sie schowalo:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 ja w ogóle dziś słonka nie widziałam do tego spać mi się chce....już po 2 kawach jestem....i chyba będzie więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 ja tez nie mialam pomyslu wiec kupilam kuraka i ziemniaczki z rozna hihihi na ryneczku hehe Gabi zobaczyla od euforki kaplzcik i juz krzyczy daj ponosic hahahha taaa myle dam to zginie zaraz :p no to jak tam jadziem?? hahahahhah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 u mnie pomidorówka dziś i......naleśniki może dziwny zestaw,ale to nie ja to wymyśliłam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 a Gabi ma gust po mamusi!!!! jakby zobaczyła jaieś badziewie odpustowe to by na pewno nie upominała się czy jej dasz ponosić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 my juz najedzeni:) a rynek mam w piatek-moze wtedy bedzie kurak:D a badziewska bizuterie yyy przemilcze;) hehehee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 co się stało,że stronka moja......ja dziś nie miałam stronki przeca! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Izunia moze wpis joli wykasowali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 ktosik sie skasowal chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 jole wykasowali-sprawdzilam:) Ciastek masz buty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 nie mam, pojde po 13.30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 Ciastek powinnas kartkę z adresem zostawić....niech buty teraz same do ciebie przyjdą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 a ja narazie zmykam-jade za tymi prezentami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 no i gabi sobie lata w brasoletce od euforki hehehe ale mam ja na oku zeby nie zgubila albo porwalaaa mi nooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 Pestka a nie jest za ciasna na Ciebie ta bransoletka? no i mialam pytac czy w calosci przyszla czy sie zaden koralik nie uszkodzil Ciastek pamietam, nawet jest juz gotowa :) moze dzis zrobie fote to Ci przesle to oceny ;) Eternity ja swoja modeline oddalam hihih juz nie bede lepic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 euforka ale dwie mialy byc???zielona i ta brazowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 no zielona gotowa a do brazowej brakuje pare rzeczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 a ja poproszę o fotki tych cudeniek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 aaa to oki doki ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 wsio jest cale i zdrowe listonosz tal mi do reki ... nic nie jest za ciasne jest super wsam raz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 znaczy się Euforka ma nie zaprzestawać produkcji!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 hihih no produkuje jeszcze troszke ;) ale w glowie mam przeswity na taka bardzo oryginalna bizuterie tylko nie wiem jeszcze co z tego wyjdzie czasu na to trzeba a mi wciaz go brakuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach