pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 i eternity §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 eternity nie sprzedam butow, za bardzo mi sie podoabja kuzwa, hehehe no oze rozwale pomalu je, one nowki sa dlatego tak, a do srodka jakby co kupie wkladke pomniejszajaca sa takie chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 jeszcze pare postow i ja bede stawiac hihi ja to nigdy tam nie patrze no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 wyjmij calkiem wkladke heheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 nieee noo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 i wiecie co cos mi sie zdaje ze chyba przytylam :(:(:( za duzo im^rez ostatnio bylo z dobrym zarciem :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 imprez* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 jak wyjac wkladkie, to juz wogole beda sie chabotac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 woooowwwww co to polecialooo??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 nooooooo właśnie widać teraz czajnika :P mosz :D dzięki za ziółko Mindy oralnie jak oralnie - do(w)cipnie przeca laska nie da rady ! hahahaha Ciastek no to powinny się dać rozciągnąć :) a jakbyś zobaczyła takie pierdolniki co to buty stoją z nimi czasem w sklepie ? plastikowe albo drewniane są , wsadza się je w cholewkę żeby się nie marszczyła na wystawie Pestka hahaah no to byłby piękny widok :) i nie tyle z prowiantem co z tymi tzytzkami i patelniami ! :D:D:D:D idę dalej przypilnować obiada ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 ahaaa czyli co kazda ma miec atelnie??ino taka co sie tzytzyki odbijaja?? buehehehe ja mam teflonowa czarna nic tam nie odbija se hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 lyzka do butow??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 zmniejszyc to nie problem ciastek, wkladke se wsadzisz i bedzie ok.jeszcze ci cieplej bedzie i moze wyzsza bedziesz :p. dowcipnie to by tamtej wlazlo, one nie takie rzeczy juz wkladaly, ale wez toz to w dziobie gorzej jak gaskostropia! jeszcze jej u dolu wypelznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 ale te cholewki sa proste one sa w miare sztywne bo podbite od wew.skora a na zew zamsz, to jest takie grubawe a nie cieniutkie i pewnie temu ciezko mi wlozyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 nasze ze smietnika poszly i tu chyba cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 Mindy w paszczu czy w żopu wszedzie wlezie ,one juz obcykane w te klocki :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 nie wiesz co to lyzka do butow?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 nie ciastek takie kleszcze jakby! tylko to rozpycha zamiast sciskac . taaaaa patelnie! niech zyje Tefal! jeszcze nas do reklamy zaangazuja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 ale w sumie musze sie zastanowic nad dluga lyzka do butow moze to pomoze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 zamerdałam , nie przypaliłam , musi się poddusić :) noooo coś poleciało a kij tam ! Mindy :D dołem by wypełzło :D:D:D:D:D Ciastek to z lubrykantem jakim wkładaj buty ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 podziwiam rozwarcie..jamy ustnej tych pan ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 skończyłam z naleśnikami :) od razu mówię,że ja tez mam Tefala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 nooooo właśnie miałam na myśli ten rozpychacz (nie ten z filma :P ) a może i długa łyżka by pomogła ? Pestka bo ja tyle patelniów przeca ni mam !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 Pestka ja nic nie mówię ino wręczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 a tu dalej o wkładaniu i rozpychaniu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 hahahah to sie nie nadajemy ... nikt nie ma odbijajacej sie hihhi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 heh jeśli chodzi o ścisłość to w tej chwili posiadam ino jedną patelnię reszta poszła na śmieci - muszę dokupić ze dwie mniejsze :) idę zamerdać znów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 ja tam nie mam patelni :p wiec moze szefowej malz mi pozyczy ;-):D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 Eternity mówisz,że musisz dokupić dwie mniejsze patelnie?? :D:D ino błyszczące!!!!! będzie po jednej patelni na jednego tzytzka!!:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 musze oddac kompa dla gnoma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach