Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 19, 2008 sorki, tak mnie naszło :P czasami coś mi pstryka i zdrabniam wszystko :D eternity, no to czekam z niecierpliwośćią :D Izunia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 oo jak mnie niema to bazgrola:P ja to jak w jakies publiczne miejsce ide to musze sobie twarz zrobic hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Emmi a zdrabniaj sobie-mi tam to nie przeszkadza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 19, 2008 ja to jak sobie ,,twarz zrobię,, i pójdę w publiczne miejsce to nagle pusto jest... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 19, 2008 ja to jak sobie ,,twarz zrobię,, i pójdę w publiczne miejsce to nagle pusto jest... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Emmi jak to pusto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 19, 2008 ja to niczym jak żona Drakuli :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 Emmi zrobione :) już jest w garnku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 19, 2008 no może ciut przekoloryzowałam... ale taka rasowa wiedźma :) szczególnie z moją szopą na łbie to mogę grać bez charakteryzacji :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 i za stronkę się należy oj nie przesadzaj że pusto ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 19, 2008 no pusto... wszyscy uciekają :D Boją sie, że ich zjem? Mój urok ich poraża :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Emmi stronkowe co do wlosow to nie chcialybyscie mnie rano zobaczyc jak z lozka wstaje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 19, 2008 Hugoliniaczusiaczku miły :) kto to mnie wpuścił w maliny?? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 w jakie maliny?hé Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 19, 2008 Ciebie też? No proszę, a myślałam, że to tylko ja tak bosko wyglądam rano :D dzięki za stronkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 19, 2008 hugo jak widzialam na zdjeciach masz zajebiste wlosy takie dłuuuuugie ja tez kcem miec takie ale jakos mi nie wychodzi przez te malowanie musze podcinac kudly i jest tego efekt :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 19, 2008 jeszcze się pyta!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Emmi uwierz hihi czasem czlowiek sie moze samego przestraszyc;) hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Emmi no pytam hehehe Martoszka dlatego ze dlugie to sie placza przy spaniu i rano to szopen jest:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 19, 2008 No i proszę!!! wydało się, Wy nie wiecie co to poranny koszmar :P Niczym pierun w mietłe strzelił :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 19, 2008 Emmi stronkowe i ja wreczam...a co hihi i prosze nie przesadzaj z tym straszeniejm ludzi swoim wygladem pewnie jestes ok,tylko chesz nas nabic w bambucho :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 19, 2008 No szopen taki sterczący we wszystkie strony, w ogóle sprzeczny z prawami ziemskimi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Martoszka tosz prawde pisz hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 19, 2008 Martoszka , dzięki za zioło :) ALe ja nie straszę , tylko zwierzam się :P był temat o mazidłach ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 19, 2008 ja zawsze pisze prawde...albo nic nie pisza...jak chce sklamac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Emmi chyba mamy tego samego szopena heheh a dlugie masz wlosy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 19, 2008 Martoszka śliczne to co napisałaś w ,,kilka słów o sobie,, :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 ok mala poszla na tance a ja juz spodnie dresowe zaciagnelam i ide biegac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 19, 2008 raptem za ramiona, ale gęsta strzecha niczym najprawdziwsze siano :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 łoj a Wy myślicie że przy moich krótkich to się rewelacyjnie rano wygląda !? z jednej strony \"przylizane\" z drugiej sterczy \"kukuryku\" :P długie można szybko związać w kitę jak listonosz lub inny kurier zapuka do drzwi przed poranną toaletą , ba! pukaniem z łóżka wyrwie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach