hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Ciastek przece pisalam ze Euforka moze przyjechac bo mam juz materac-ok juz nie taki nowy ma ze 2 tygodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 ja śpię albo w satynowej na ramiączkach albo zwykłym Tshircie mam kilka specjalnie do spania a jak zdarza się że mi baaaaarrrrrdzo zimno to jakąś koszulkę z długim zakładam i skarpety ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Mindy e to ja za wygodna jestem:Phehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 no tak kufffa juz trojkat dla hugo sie marzy, ta euforka przyjedz materac wypobujemy hehehe euforka sfoc bransolietkie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 19, 2008 moja meza nie lubi jak spei w skarpetach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 wiesz Mrtoszka, jak ja probowalam spac w koszuli nocnej to sie prawie udusilam, obudzilam sie w nocy z koszula owinieta przy szyji. to se pomyslcie jaka ze mnie akrobatka!, no latem spie w koszulce na ramiaczkach i szortach, a teraz cieplusio we flanelce ; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Eternity skarpety to podstawa:Dja mowie na to ze to sam sex:D;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 19, 2008 ale sie teraz najadlam ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 eternity ze tak zapytam, probowala ty tych skanow???inaczej bedziem myslec nad innym projektem :p, oczywiscie nie psieszy sie bo godziny nie znam..........nie tlumacz sie zara;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 neta mi zamulilo i jeszcze stronke mam hihi Mindy za podkladkeide jedzenie szykowac bo zaraz tancerka wroci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 â na golasa nie umiem, jakos czuje przeciag w dolnej czesci hahaha:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 19, 2008 eej ale ja nie spie w koszuli do kostek tylko w takiej obcislejszej i co dupe zakrywa tylko co w dlugi ej tez sie zawijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 skarpety sam sex eheeheheheh ,ja to z mego R sie smieje do dzis ze skarpet i sexu (ale to z jakies 12 lat temu bylo :p) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 wszystko zdejmowal, ale kurwa skarpet nigdy bambaryla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 19, 2008 hahhaa przeciag,...dobre mi tez strasznie net muzi...szok hugo stronkowe sie prawda na;ezy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 Hugolina mój tam ma akurat dużo do nie lubienia :p jak mi zimno to zakładam :P Ciastek haha a wiesz że miałam maila pisać - nio próbuję ,próbuję (już nie zliczę ile razy) na razie to mi wielkie G wychodzi ale mam jeszcze jedną koncepcję ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 eternity wierze w Ciebie no ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 no i wogole tak z kaczucha na wierzchu...nie nie umiem. ciekawe jakie portki nosi ten gigant od Ciastka z meila? dodatkowa nogawka??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 Ciastek wierz dalej ,wiara czyni cuda! w końcu mi się uda ;):D Mindy haha z kaczuchą ??? :D ajasne że ten pan to dodatkowej nogawki potrzebuje pewnie ma piżamkę z takim słoniem z przodu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 no toz to niepraktyczne taka traba! zwarte pens jak cholera! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 siema :) ide poczytac dodalam fotki na nk :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 Euforcia ide lukac fotki na nk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 litosci nie macie prawie 10stron!! dzielta sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 kaczucha buahahahaha Mindy on to pewnie na szyje zarzuca bo gdzie ma chowac :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 Euforka po drodze jakieś streszczonko jest ;) kuuuuuurde kiedy ja na nk byłam ostatnio !? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 hihih no czytam o tych patelniach :P tyz nie mam blyszczacej :D a mail od Ciastka mi sie nie otwiera ja tez chce zobaczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 euforka wystraszysz sie, tam wieeeeeeeeeeeelkie pytony som juz oblukalam NK;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 ale sie najadlam:P ja jeszcze tego maila nie otworzylam-czekam az mala pojdzie spac ide na nk tyz:D a dzieki za ziolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 ugo o tej porze zrysz????? a wez Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 ja chce to widziec teraz jeszcze bardziej :P:D:D:D Hugo co kupilas na prezent? bo sie nie doczytalam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach