megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 no jak sie pestki zwala to bedziem w 6, bo malolaty to nie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 stawiam 15 200 I_II_II_III_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_III_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_III_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_III_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_III_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_III_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_III_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_III_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_III_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_III_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 olej trola ciastek!bleeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 Mindy a kop mnie kop :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 ja pierdoleeeeeeeeee obejrzalam przesylke od Ciastka hahahah ale to na bank sztukowane:Phehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 Hugo, jaka znawczyni! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 hugo myslisz?:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 mie skurcz w nodze zlapal:O Ciastek uwazaj na siebie-pewno to ze stresu !!!! a mnie to Mindy nie prosi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 oj hugo to zalezy no, czy materac duzy :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Ciastek ja tam znawczyni nie jestem ale to kolos taki ze hehehehe a bronsoletka sliczna-ciekawe czy moge tez taka zamowic hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 a co Hugo chcesz pograc w butelke? no jak cie mialam prosic jak sie tam tak dlugo kochaliscie! zapraszam a co! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 no moze i ze stresu, ale 2 tyg szpitala byly choc to dawno bylo w PL jeszcze,wyobrazacie sobie zeby chodzic nie mozna bylo, a ja nie moglam,mialam cale sine kostki i sztywne, na lozku nie moglam sie podniesc bo byl taki bol w klacie, w miesniach ze szok.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 hugo toc Iza zamawiala od Beaty ,to i Ty mozesz, a nawet mozesz taka sama jak TA moja ;-) ciekawe gdzie Martoszka, pewnia w swoj peniuar sie wystoila i juz w betach lezy :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 Ciastek uwazaj!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Ciastek a moze masz cos z krazeniem?uwazaj bys jak Zysia nie skonczyla !!!! kurde dalej mi rwie ten skurcz:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 no wlasnie gdzie Martoszka??? ten corny diabel na nia tak zadzialal??? albo tez poszla sie mietolic w sypialni:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 no chyba sobie zamowie hihi Euforka cieszysz sie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 Hugo gdzie ten skorcz? popros swojego niech ci rozmasuje rozgrzewajaca mascia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 wtedy stwiedzili ze to jakis wirus ktory uaktywnia sie tylko u kobiet, przebadali mnie od kazdej strony.................... potem odezwal sie jeszcze raz przed wyjazdem do Bxl 3 lata temu,chodzilam do lekarza na naswitlania i pradyyyyyyyy ale teraz pewnie to tak no................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 ale wy dzis zboczuchy jestescie hehehe czlowiek znika na chwile to od razu musi sie mietolic teraz wiem czemu czesto Was tu niema:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 Mindy biala mascia heeeeee hugo zamawiaj no :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Mindy no w stopie tak z boku tja jak pojde by mnie masowal to znow powiecie ze sie seksic poszlam hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Ciastek wirus? a znasz nazwe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 hugo bez przesady, ja ostatnio mialam 5 min, w tym 3 min rozbierania i 2 min akcji, wiec wiesz :p a osttatnio to nie pamietam kiedy bylooooooooooooooooooo ...:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 no nie Hugo, my to wiemy jak to jest! za kolanko..za nozke..coraz wyzej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 hugo gdzies mam, w wypisie ze szpitala.................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 nie no ja tez, w moim wieku po takim stazu to moge byc szczesliwa jak raz na2tyg se sufit poogladam w sypialni:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 za kolanko, za nozke,....................................................za szyje i wlosy :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 noga wymasowana hihi Mindy mam romans na gg bys mi cos wytlumaczyla hehehe bo nie kumam:P z nl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 aaaaaaaaaa Mindy to Wy tak po bozemu heehe, eeeee ja tam wole podloge ogladac buahhahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach