megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 jakie wlosy Ciastek! co ty czupryne masz na kaczuszce??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 buhahahaha no leje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 kurwa na glowie mam glupia, tam nie ma (prawie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 hehe Mindy nawet zwroty z nl tlumaczy na przykladzie sexu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 a pod pachami maaaaaaaaaaa???? bo ja nieeeeeeeee a ze tak mowa o kaczkach, a kaczory maja owlosienie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 moj na klacie ma, kaczor kwa kfa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 ble dla mnie najbardziej obrzydliwe jest jak kobieta ma bluzke na ramiaczkach a tam gaszcz pod pacha:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 kuzwa a ja tamta str odsiwzam non stop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 heheh tak sie naczytalam o tych lufach, karabinach ze musialam do K zadzwonic :P:D:D:D Hugo no jasne, ze mozesz zamowic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 Ciastek Ty sie tyle nie stresuj kochana!!! uwazaj na siebie a najlepiej to zrob jakies badania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 a u mnie kaczucha -kodzak, pod pachami -kodzak, na lbie-tez niewiele! Hugo co ty tu paplasz o czym my sz piszemy co??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Euforka hehehe a co pytasz kiedy do doma wroci? poogladam jeszcze raz wszystko i zamowie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 tosz nie napisalam konkretnie co pisalysmy hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 jak gdzie no w szole bylam hihihihi ale napitoloneeeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 ledwie doczytałam sumienia nie macie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 niiieeeeeeeee noooo od dopiero pojechal :P poswintuszyc chcialam ;):D:D:D Hugo to ja niedlugo cos zrobie nowego i moze akurat Ci sie spodoba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 oo racje mialam ze Pestka sie poszla szkolic:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 proszę zwolnić tempo ,bo ja po 2 piffkach...i 2 kabanosach...to się nazywa odchudzanie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 Pestka a Ty w ogole tam grzeczna bylas dzis? :P:D Iza jo sumienie mam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 macie za stronki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 ooooooo dwie powsidupki wrocilyçponownie! no a co ciastek takiego fjuta przyslala ze trza sie troche otrzasnac z szoku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Izunia hihi spalisz w nocy:D Euforka ok ja moge poczekac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 heheh ja zladlam kanapke z boczkiem :P tez sie odchudzam :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 Euforka bo ty dobra kobieta jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 19, 2008 nie no mnie nie bylo 2 godz. a juz napitolily o kaczuchach,kaczorach i owlosieniu hihi ja tylko powioem ze moj kaczor ma wszedzie z lekka owlosienie i sie nie goli ja to i owszem...wszedzie po trochu hihi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 a ja mam jeszcze deser ktory do mnie gada:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 tak się zastanawiam czy mojemu te fjotu pokazać ;) jako preludium ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Izunia pokaz heheh niech na panny mine popatrzy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 Martoszka to poproś...na pewno kaczora ogoli dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 Izunia a pozniej tez powiesz, ze ma karabinek podreczny ?;):D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach