megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 no co ty Izunia !!! jeszcze se pomysli ze se ma przefarbowac i se kaczora walnie pasta do butow, jak kargul swinie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 no i skubnelam tiramisu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 noooo...mina panny jest wręcz jedyna w swoim rodzaju....normalnie nie wien czy więcej obrzydenia czy złości :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 Mindy hahahahaha masz pomysly :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 Hugo gadaj co to za deser? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 stronkowe rozdaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 toż ja nie o farbowaniu pisałam,a o goleniu....jako urozmaicenie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 kurde kaanapke se zrobilam i juz cazla stronka noooo tak bylam grzeczna i bylam przy tablicy nawet hahahahh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 juz wiem-nie musisz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 Mindy Ty juz nie badz taka ciekawska :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Izunia Mindy pisze ze tiramisu heheh a cos juz myslala:P ale skubnelam kawalek tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 dobra ja dobijam limit i spadam na spacer ze spajkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 a ja zaczynam być zaganiana do łóżka.....hmmmmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 a po tym boczku cos mnie brzuch rozbolal :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 powiem Wam jak moj sie odchudza:D wlasnie wyciagnal slodka bulke i wcina hahaha a potem mowi ze niewie z czego brzucha ma:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 jak juz sie gada to do konca a nie ze nam smaku robi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 Izunia no tak... filma sie naogladala i teraz do lozka ciagnie ;):D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 Hugolina dzięki moja Izzula właśnie wróciła ze spaceru....pan z nią był :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Izunia pewnie po ym filmiku hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 a Ciastek gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 IZUNIA to smigaj! poki ma checi! bo potem moze bedzie NJET Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 toż jeszcze mu nie pokazałam!!!!! na razie pozwoliłam przed soba pod prysznica iść :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 no Izunia lap i jeszcze na poprzedniej stronie troche jest ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Ciastek cichaczem sie ulotnil heheh a moze kuchnie tez sprzata:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 Mindy rzecz w tym,że ja muszę uniku robić!!! inaczej to bym była wyeksploatowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| :) 11800 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Euforka ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 Euforka dzięki a to dla ciebie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 hahahaha Izunia bidulko;) Ciastek poszedl sobie podloge w sypialni ogladac hahaha :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Mindy hahahha a moze dla odmiany sufit hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach