euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 dziekuje :) Mindy albo podloge w kuchni :P:D hihihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 Mindy ale p[o tylu latach to powinien już chyba nieco ochłonąć,nie? a ten to chyba zapomniał ile ma lat :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 stop kuwa stop co tak goniciee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 dobra ja spadam i dobranoc juz powiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 no a nie kuffffa, ciagnal mnie za kudly swolocz jedna ;-) tera idu na You can dance :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 chłop się na mnie obraża,że przed kompem siedzę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 euforka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 Euforka baw się dobrze!! ;) ja też się żegnam na dziś!!! do jutra!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 no i nikt mnie nei slucha nooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 dziekuje jeszcze raz papapapapapapa spijta dobrze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 ´ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 jeszcze tylko Mindy sypnę ziółkiem stronkowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 ja slucham bylas niegrzeczna ;) i za kare do tablicy poszlas :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 19, 2008 i już znikam!!! kolorowych i kosmatych życzę!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 Pestka no chyba, ze sie sama zglosilas ;):D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 hahahahah nie nie bral na wyrowki rozne osoby heheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 pa idacym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 wyrywki sorry heheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Mindy stronkowe Euforka Izunia kosmatych u mnie to nikt niema szans pisac po tablicy bo nauczycielka oszolom skacze i cala zabazgra:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 ja juz pod prysznicem bylam:) zauwazylam z wiekiem to mi kremow przybywa:Pto na to to na tamto hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 a gdzie juz wszystkie uciekly? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 nigdzie heeheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 to czemu nie piszecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 ok dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 oooooooooooooh myyyyyyyyyy gooooooooooooodddddddddd !!!!! oszalały !!! tyle zboczonych stronek!!!!:D:D:D:D Ciastek mam nadzieję że to tylko od ostatnich stresów albo przeziębienie jakieś obiecaj że jak coś jeszcze się zacznie dziać to maszerujesz do lekarza ! Pestka przy tablicy stała ! linijką po łapkach nie zarobiłaś ;) bransoletka suuuuuuuper ! oj muszę ja pobuszować po albumie z resztą albo sfocić to co mam w domu a do czego brakuje mi na przykład kolczyków albo właśnie bransoletek itp i może coś się wymyśli :) a może jakieś specjalne zamówienie dla moich dziewczynek ? :) spadam oglądać \"gotowe\" przedtem zamknęłam na chwilę oczy żeby odpoczęły i przysnęłam to pewnie pobuszuję dziś trochę dłużej ;) ale tutaj mówię też dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 nie ! wróć ! zapomniałam o zielsku ! Euforka za limita i za stronki proszę się podzielić :) no a teraz paaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 20, 2008 a ja bry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 20, 2008 jenyyy zeby mi sie tak chcialo jak sie nie chce :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 20, 2008 mi sie tez nie chce .... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 20, 2008 :) od soboty u mnie zima:P snieg;deszcz;grad i max 4 stopnie w dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach