hugolina 0 Napisano Listopad 20, 2008 Izunia hehe to juz bedziesz wiedziala na przyszlosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 20, 2008 albo odetnę zbędny kawałak....dodam klamrę i będę miec obroże dla psa hahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 20, 2008 Izunia dzieki parasol duzy tez mam ale lubie takie male, torebkowe ;) i takie zawsze mi sie lamia :D Siostra dzis miala spotkanie z rektorem hehehe by sie zdziwila jakby nie mogla wyjsc chyba bym trupem juz byla :) Pestka K wyjechal wiec ja jestem skazana na spacery piesze i deszczowe :o Eternity o nieeeeeeeeeeeeeeee, sluchawki obie musza byc bo inaczej nie ma efektu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 20, 2008 ide obiada robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 20, 2008 a ja widziałam wszystkie :) Euforka ja wiem ze lepszy efekt z dwoma ale wtedy trzymaj się dalej od ulicy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 20, 2008 hihi spoko spoko :D bede grzeczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 20, 2008 Pestka nooooo o meble zadzwoń i pogoń chamów ;) hahaha paski to ja często przymierzam w sklepie bo się zdarzyło że kupiłam i w żadne szlufki mi nie pasował :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 20, 2008 heheh Pestka może sciągnęłam teraz z Ciebie stronkowe fatum ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 20, 2008 Eternity maszza fatum:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 20, 2008 ciiiii......słońce u mnie wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 20, 2008 dzięki :) oj chyba nie widziałam jednak wszystkich postów teraz doczytałam ile pasek ma długości :D nooooooo na jakąś ciężarną - ja miałam w pierwszej ciąży już pod koniec 105 :P ale zaznaczam że przy pierwszej sporo przytyłam i młoda też była dość duża :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 20, 2008 dobra , ciiiiiiiiii nie wystraszymy go ;) a ja to idę okna pozamykać już bo niezły wygwizdów się mi tu zrobił :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 20, 2008 Eternity ja pod koniec ciazy tez cos ponad 100 mialam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 20, 2008 u mnie slonka brak:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 20, 2008 to już wszystko jasne!!! kupiłam pasek dla ciężarnej!!!! zmierzyłam i długość odklamry do końca paska to 130 cm.....spokojnie nawet na dzień przed porodem by na was pasował :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 20, 2008 aaaaaa to nawet jeszcze by wisiał ;):D jakiego ja lenia mam !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 20, 2008 pestka to ulizuj te wlosy odrosniete ...moze woskkiem czy zelem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 20, 2008 u mnie pranie czeka aż je ktoś powiesi...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 20, 2008 u mnie czeka aż się zlituję z żelazkiem :o a tak mi się nie chceeeeeeeeeeeee zresztą nic mi się nie chce :P fajnie by było jakby się obiad sam zrobił , zmywarka i pralka same ładowały i rozładowywały , odkurzacz wiedział kiedy trzeba poodkurzać i sam to robił ,wykładzina w hallu sama by się wyprała , to co zostawione byle gdzie samo szło na miejsce iiiiiii dużo jeszcze by wymieniać ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 20, 2008 hehehe eternity :P buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu no mamm zly humor noooooooooooooooooo z meblami to w sobote dopiero pojedzie M sie dowie bo jak on wraca z roboty to sklep juz zamkniety ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 20, 2008 a ja choc choojowa pogoda to mam chumor :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 20, 2008 co do obowiązków domowych to mam dziś takie samo nastawienie jak Eternity ale za to pogawędki urządzam,bo telefon dziś coś aktywny się zrobił ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 20, 2008 a ja dzis sciemniam ja moge a nie pracuje ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 20, 2008 jeszcze godzina i do domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 20, 2008 Eternity heheh tez bym tak chciala:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 20, 2008 Euforka tylko uwazaj na siebie jak bedziesz wracala !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 20, 2008 ja też trochę pościemniałam ;) ale wszystko mi dziś idzie jak krew z nosa :o albo urlop albo zakupowe szaleństwo by mi się przydało albo zakupowe szaleństwo na urlopie :P chociaż już sama też nie wiem co by mnie ożywiło ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 20, 2008 u mnie juz prawie ciemnica jeeejuuuu ... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 20, 2008 o heheh eternity ;) no masz racje mnie tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 20, 2008 Pestka to lecim razem do jakiego Paryża albo innego New Yorku na zakupy ! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach