Martoszka 0 Napisano Listopad 22, 2008 moj pieciolatek jest niezly dzis dla mnie tlumaczy ze obiedal dla swojego najlepszego kolegi Kacpra ze da mu 2 czekolady i 1 paczke chipsow w zamian za taki super pistolet co chce dostac od mikolaja haha ciekawo skad moj maly wie ze on ma wogole taki pistolet jak w domu u niego nigdy nie byl :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 22, 2008 eee ja tu gaam o sniegu a go narazie i widu ni slychu hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 22, 2008 Mrtoszka to sie ciesz hihihi a syn to od malego ma glowe do interesu;) ok ja sie zbieram troche potancowac do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 22, 2008 idu ja spac dobranoc ochly na noc hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 23, 2008 wlasnie obejrzalam film niekiepski nawpieprzalam sie orzeszkow solonych i spadam pomalu spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 23, 2008 uuuu chcialam cos sprawdzic i sie nie udalo :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 23, 2008 :) Ciastek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 23, 2008 tak jak mowili w tel.ze zawieje i zamiecie tak sniezysko walio ze ledwie widze sąsiada dom :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 23, 2008 ciastek a ty co na pusto stronki zaliczasz hihi ;) jaraj z rana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 23, 2008 Martoszka oj to Cie zasypalo Moja core juz na urodziny zawiozlam,na dworze jest przymrozek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 23, 2008 u mnie zero....nic nie robie na obiad-zamowimy pizze czy co niech przywiozą ja sobie ulubioną sałatke z kurczakiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 23, 2008 u mnie troche sniegu je hiihih lezy na tarasie i nie topnieje czyli pewnie nie cieplooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 23, 2008 Pestka jp ja tyz mam bialo w ogrodzie a na dworze teraz jest -1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 23, 2008 wlasnie zerknelam u lmnie jest -2 brrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 23, 2008 siema odkrylam ze mam sufit zalany i sciane przy oknie cholerne uroki mieszkan na 10pietrze a ja mam sufit pomaranczowy, sciany tez, przez rolete bambusowa jest generalnie ciemno w pokoju i nie widzialam tego wczesniej zreszta i tak by to nic nie dalo grzyb mi wylazl mata za stronki, nabijaki itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 23, 2008 uuuj euforka....szok :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 23, 2008 kurna niezch ociepla moze budynek albo co?? no przeciez nie mozna ciagle sobie odnawiac to nie za darmo nie?? jejuuu nooo a moj Dawidek wczoraj se nabil lime i chodzi bidulek z obdartym polikiem pod okiem ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 23, 2008 nooo :( jutro bede dzwonic do spoldzielni a dzis juz dzwonilam do ubezpieczyciela :( moze w koncu cos z tym zrobia choc watpie bo przeciez to nie pierwszy raz jej :( to dla Dawidka zeby szybko sie zagoilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 23, 2008 jejuu jakie wielkie platy leca z niaba hihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 23, 2008 nieba sory wiesz ja wiem euforka jak oni to robia u naszej mamy ciagle wybija z wc ktos rzuci cos do kibla na gorze i jak sie zapchaja rury to na dole wsio wybucha to dopiero pomysl jak to trzeba wszystko myc i zbierac a spoldzielnia przyjedzie przetka i chuj nic wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 23, 2008 kuzwa sniezyce mam!!!!!!!!!! Dawidkowi na policzek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 23, 2008 euforka, no wspolczuje wam! ile kuzwa mozna zniesc??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 23, 2008 Euforka wspolczuje:(kiedys jak jeszcze z mama mieszkalam ciagle nam sciane w ubikacji zalewali-zrobil sie grzyb i trzeba bylo kluc Pestka dla Dawidkapopytaj w aptece o masc na otluczenia-szybciej sie zagoi Euforka jak reka? A ja snigu niemam:D hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 23, 2008 zamknieta apteka dzis smaruje mu kremem bo se obdarl tam a sliwa sama musi zejsc no :( no u mnie tez sypie oj sypieee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 23, 2008 ja mialam jakas masc na since ale jak to sie nazywalo??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 23, 2008 Lasencje :) u mnie słońce na zmianę z deszczem , śniegu nie widać :P na bóle @ na zdarte policzki a przy okazji - bepanthen jest dobry też na takie rzeczy i ostatnio właśnie gdzieś przeczytałam że i sudocrem - ten którego przeważnie się używa na niemowlęce pupcie - jest dobry na małe ranki na zalane ściany Euforka zdjęcia rób takich rzeczy na bieżąco , wprawdzie nie zdąży wyschnąć w taką pogodę i o tej porze roku ale dobrze mieć ;) i jak ręka dziś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 23, 2008 i o stronkowym zapomniałam noooo Ciastek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 23, 2008 Mala wrocila z rodzin i opowiadala ze jeden chlopczyk rzucil w dziewczynke kulka ze sniegu i lodu-ma rozwalona glowe na czole i pewnie bedzie szyta ! moja corka stala wtedy obok brrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach