megamindy 0 Napisano Listopad 25, 2008 kochaniutkie!!! ja pierdole ledwo co do domu wlazlam a moje dziecie piluje cd z piosenkami o mikolaju! ratunku! tak bedzie chyba dopoki sie na swiateczne nie przerzuci!!! euforka, dawaj foty i mejla do spoldzielni to bedziemy wszystkie tak dlugo im dupe zawracac az zrobia co trzeba. co do dvd od terrorystow to nawet nie zwiekszyli tu alarmu, ale ten arabski i ta melodia to normalnie przeraza, zaraz mi sie Twin Peaks przypominan brrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 25, 2008 im bliżej świąt i mikołajek tym więcej ulotek wszelkiego rodzaju mam w skrzynce na listy przynajmniej studenci sobie przed swietami zraobią,bo to oni sa zatrudniani do roznoszenia i segregowania ulotek i reklam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 25, 2008 za stronki i limity, Pestka jak mam przyjechac pomoc to gadaj!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 25, 2008 Mindy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 25, 2008 no wiecie co?ja chyba lubie robic prezenty mam tyle pomyslow ze szok hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 25, 2008 komu nie machałam Euforka pochwal się co narysowałaś !!! zapal przed dentystą albo po , jak wolisz ;) jaka reklamacja? :o i dziękuję za ziółko - uszczknęłam troszkę Pestka wcale nie za dobrze ! jak ma się podstawowe rzeczy porobione i jak tylko dzieci pozwolą to można się lenić na całego ! Hugolina też się zdążysz polenić - najpierw obowiązki ! ;) Martoszka no może dlatego łagodniej że spóźniona :) ale chociaż raz na jakiś czas fajnie jak mniej dokucza :) Izunia skąd ja to znam - wpychanie się do nieswojego kompa :D Mindy szczerze współczuję i wiem co to znaczy - u mnie jakieś jingle bells i inne sajlent najty też lecą i młodsza podśpiewuje jakieś ze szkoły bo się uczą do przedstawienia świątecznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 25, 2008 rurcze dzis na aerobik a mi jakos zimno w domu a co mowic na zewnątrz:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 25, 2008 nie no znowu fatum?hihi siora.....chyba to zarazliwe,albo rodzinne bo tez nie liczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 25, 2008 no fatum , fatum ;) ale się należy Martoszka jak zimno to herbatkę gorącą z cytrynką sobie zrób :) jak masz imbir to wsyp troszkę albo plasterek jak masz w korzeniu - w smaku będzie git a działa rozgrzewająco :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 25, 2008 hmmm zaraz zobacze chyba mam w proszku imbir...mowisz rozgrzewa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 25, 2008 rozgrzewa :) cynamon i goździki też ale do herbaty bardziej moim zdaniem imbir pasuje mam chyba nawet w domu herbatkę brzoskwiniowo-imbirową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 25, 2008 ojojjjj a ja ni mam hehhehe nono fatum martoszka Izunia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 25, 2008 osz kurcze naprawde rozgrzewa wypilam i mi juz gorąco...czaryyy hihi ja zarazspadam na aerobik-ide sie przebrac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 25, 2008 Martoszka normalnie fatum musisz je przyjąć z pokorą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 25, 2008 Pestka odmachooję!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 25, 2008 hahahahah;) jeeejjoo no zjadlam salatke z pora i popilam frape hihihi i tak se mysle bedzie rewolucja czy nie hhahahahaahh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 25, 2008 por troszkę jak kapusta działa...pewnie się dziwisz skąd taki napęczniały brzuch ;) do rana będzie ok! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 25, 2008 bieda będzie jak postanowisz się nagle odgazować ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 25, 2008 biedny M ona go tam zaczadzi! pestka butelkuj ten gaz! co to bedzie jak cie popedzi i w nocy bedziesz miala posiedzenie na kiblu; na noc sie porow nawpieprzac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 25, 2008 hahahahahahaha jaka bieda?? wspolmieszkancow?? hahaha narazie ok hihi ja to mam pomysly hiihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 25, 2008 hahhaa mindi jaka noc jeszcze troche zanim pojde spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 25, 2008 M cię do łżka nie wpuści dopóki nie sprawdzi,że już \"czysta \" jesteś.....bo chce żyć!!! hehehehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 25, 2008 Martoszka cieszę się że Ci cieplej :) Pestka haha na taras wypuść ;):D pocieszające jest to że jednak por \"działa\" trochę delikatniej niż kapusta :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 25, 2008 Eternity a skąd wiesz ile ona tego pora zjadła? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 25, 2008 zrobiłam w końcu coś pożytecznego ;) uszyłam sobie firaneczkę do łazienki bo okno gołe było odkąd ściągnęłam poprzednią do prania - potem ją poskładałam i gdzieś pizłam i nie mogę znaleźć :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 25, 2008 Izunia gdybam po słowie \"zjadłam\" być może gdyby było go dużo , napisałaby że się opchała ,tudzież obżarła lub inne dosadniejsze synonimy ;) w dobrej intencji rodzinki mam nadzieję że dobrze gdybam ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 25, 2008 *w dobrej intencji w trosce o nosy rodzinki miało być ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 25, 2008 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 25, 2008 zauważ,że Pestka zniknęła z kafe......więc może ją \"roznosi\" już ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 25, 2008 hahahaha odfrunęła jak balonik przy nagłym ulocie powietrza :D:D:D:D:D:D:D;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach