euforka 0 Napisano Listopad 25, 2008 jestem Eternity ech no z reklamacja bo mi \"kawalek\" wypelnienia wypadlo... a place dosc sporo no ale juz jest ok Dzwonil do mnie gosciu z firmy ubezpieczeniowej i jutro bedzie miedzy 8 a 9, zobaczymy co powie wpadlam na pomysl, zeby tacie kupic pod choinke mp3 :) ostatnio duzo slucha radia przez telefon a wiem, ze gdyby mial mozliwosc sluchania muzyki to bylby w 7niebie :) no wiec mu kupilam mp3 creative o taki http://sklep.vobis.pl/oferta/odtwarzacze_mp3/pamiec_flash/871530_creative_zen_stone_1_gb_red.aspx i do tego dostalam za 10zl glosniki http://sklep.vobis.pl/oferta/multimedia/glosniki/882830_creative_sbs_vivid_80_red.aspx promocja super, co? :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 25, 2008 bueheheheh nie odfrunelam na ebayu utkwilam hhaahahahah euforka wiesz mozna ocieplic i od srodka ale wtedy trzeba caly tylk kuc i ta zewnetrzna ocieplic ale ile to kasyyyy i roboty ich zasrany interesssss ocieplic budynek ... widzilam gorsze tutaj tak niektorzy polacy mieszkaja hehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 25, 2008 http://video.google.com/videosearch?hl=nl&lr=&rls=com.microsoft:nl-be:IE-Address&rlz=1I7HPEA&pwst=1&q=lasgo&revid=1155390642&resnum=0&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=video_result_group&resnum=4&ct=title#q=lasgo&hl=nl&emb=0 uwielbiam bekgijska grupa Lasgo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 25, 2008 http://video.google.com/videosearch?hl=nl&lr=&rls=com.microsoft:nl-be:IE-Address&rlz=1I7HPEA&pwst=1&q=lasgo&revid=1155390642&resnum=0&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=video_result_group&resnum=4&ct=title#hl=nl&emb=0&q=milk%20inc&src=2 tez made in belgium- Milk inc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 25, 2008 http://video.google.com/videosearch?hl=nl&lr=&rls=com.microsoft:nl-be:IE-Address&rlz=1I7HPEA&pwst=1&q=lasgo&revid=1155390642&resnum=0&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=video_result_group&resnum=4&ct=title#hl=nl&emb=0&q=milk%20inc&src=2&start=30 ale mnie wzielo!!! :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 25, 2008 na koniec moja naj naj http://video.google.com/videosearch?hl=nl&lr=&rls=com.microsoft:nl-be:IE-Address&rlz=1I7HPEA&pwst=1&q=lasgo&revid=1155390642&resnum=0&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=video_result_group&resnum=4&ct=title#hl=nl&emb=0&q=milk%20inc&src=2&start=40 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 25, 2008 hehe Mindy jak klikam na te linki to caly czas mi wychodzi ta sama nuta :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 25, 2008 ooo czyzby teraz na mnie przeszlo? ;) wiem wiem.. trza skopiowac linki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 25, 2008 a ta z ostatniego linka jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 25, 2008 nawet nie wiedzialam, ze to ta grupa wykonuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 25, 2008 no a ja glupia zasluchana cipa se stronke odnawiam i sie dziwie ze nie piszecie ;) blondynka no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 25, 2008 uahahahahaha Mindy masz ziolo to zes dala czadu teraz:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 25, 2008 hahahah se wyobrazam Mindi w sluchawkach wciskajaca F5 hahahahhaahha w rytm milk inc hahahhahah euforka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 25, 2008 dzieki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 25, 2008 Euforka dobrze że reklamacja załatwiona :) prezent suuuuper ! daj znać co pan \"specjalista\" powie :) Pestka dobrze żeś nie odfrunęła;) Mindy muzy posłucham za chwilę :) a teraz spadówam na CSI Miami zajrzę w przerwie na reklamę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 25, 2008 ja tez chce CSI :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 25, 2008 jezdem :) nooo jak tata slucha muzy to mp3 z glosniczkami na dodatek bedzie ok a promocja zajebista hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 25, 2008 jutro jade ze znajomymi do Bialegostoku jadą popatrzec glazure...podobno jakas niezla wyprzedaz czy promocje ze po 10zl.m2 zajade zobacze z nimi jaki gatunek i czy są ladne bo bym do łazienki chciala mamy prysznic wstawiac to i moze odrazu to...zawsze co nowe to nowe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 25, 2008 hehe a mialam jechac do roboty bo duzo sie wszystkiego nazbieralo niech moja meza mnie wyreczy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 25, 2008 stawiam nabijaka :D 11901 |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| nooo promocja gicior 100zl w kieszeni bo mp3 po normalnej cenie bylo za 79 :D a ja kupilam za 49 noo i plus 10 za te glosniki hihih bedzie skakal z radosci bo mozna je podlaczyc do radia a radio ma tylko na cd ja spadam spac dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 25, 2008 Euforka nabijakowe Martoszka udanych zakupów jutro! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 25, 2008 iiiiiiiiiii za szybko poszło :P Euforka za zaoszczędzoną stefcię można kupić kolejny prezent;) CSI było fajne jak zwykle zresztą ;) teraz leci NY ale powtórka :P oglądam końcówkę \"failure to launch\" z M.McConaughey ;) i mówię też dobranoc - właśnie wylądowała mi przed nosem lampka porto ;) do juterka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 26, 2008 a mi skwaraaaa wyskoczylaaa buuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2008 :) Euforka stronkowe i za nabijaka ide czytac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2008 Martoszka za foatumowe Euforka dobrze ze reklamacja zalatwiona i super promocja-ech ja jeszcze nie zaczelam prezentow kupowac-jakos brak pomysla mam:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2008 Pestka na skwara piosenki fajne -hihi jestem z nimi osluchana:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2008 uciekam do fryzjera-HELP;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 26, 2008 wszystkim:) i od razu ogłaszam - rodzina mi się powiększyła!!!!!!!!!!!!!! o 7 malutkich gupików :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 26, 2008 Euforka za nabijakowe!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 26, 2008 Euforka za fatum stronkowe jeszcze prezent dla taty super!!! na pewno się ucieszy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach