Izunia 30 0 Napisano Listopad 27, 2008 Hugolina to na zdrowie!!!! i dzięki za uśmiechnięte zioło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 27, 2008 http://www.childcry.com/ widzieliscie to?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 27, 2008 oj nie widzialam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 27, 2008 no jak ja jestem to zadnej niema:O ide gulasz robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 27, 2008 Pestka co ty wynajdujesz :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 27, 2008 ojciec narobil gofrow:D wcinam hehe i jak tu sie odchudzac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 27, 2008 oo fatum mnie zlapalo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 27, 2008 na TV ciagle leci reklama tego .... kurde ale mam zmore normalnie we lbie padla bym spac teraz .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 27, 2008 ja w dzien tv nie ogladam hihi ok zmykam do szkoly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 27, 2008 witam dziewczyny ja dzis pozno bo i w pracy dl;uzej i po troche mialam ....choc nie w domu bo nawet łóżka nie poslane...oplaci sie?chyba nie bo zaraz corka na tance a potem ja odrazu na aerobik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 27, 2008 Hugolina stronkowe Martoszka nie opłaca się już ścielić łóżka!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 27, 2008 e tam moje i tak daleko w sypialni ,najgorzej w dzieci pokoju rozwalone 2 hihi jasne ze nie slalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 27, 2008 macie posluchajta nowa fajna :) http://www.youtube.com/watch?v=XuS33DkTt8k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 27, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=xiRX6Gk5ym8 ta tez lubie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 27, 2008 pestka nooo super muza juz idzie na fuul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 27, 2008 aaaa i jeszcze chcialam pogratulowac dla Aniutki ze jej sie rodzina powiekszy :) co 3 glowy to nie dwie nie? eeej gdzie wy jestescie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 27, 2008 pewnie jak pojde na aerobik to papierdzielicie znowu kilka stron :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 27, 2008 aa Neka to jeszcze w podstawowce sluchalam hihih i jeszcze brzmi superrrr http://www.youtube.com/watch?v=I_jwIeoAP8Q&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 27, 2008 kuzwa spaslam sie nooo :p, i jeszcze przed @ jestem to zmiatam z drogi co sie nawinie , koszmar, na impre nic nie kupuje kij tam poszperam jakiejs szmaty w szafie, kurde maja byc tance ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 27, 2008 no nie, weszlam zeby cos napisac i kurwa stary mnie zagadal menda jedna noooooooooooooooo, zapomnialam.......ups Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 27, 2008 dooobra no, spidalam jak zadnej ni ma, a niech was :p sie gumgaja czy dotykaja pisiorkami czy jak :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 27, 2008 ☻ Dobry wieczorek!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 27, 2008 ja juz po earobiku i powiem ze za bardzo juz sie nie mecze :) malo nastukalyscie jakos ...co jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 27, 2008 heheheh Mindi co to za kropa??? hahahh nowa emotka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 27, 2008 ° ja mam mala krope ahahaha Martoszka co juz za lekko?? powiedz niech cos ciezszego wymysli hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 27, 2008 no nie wiem, gdzies nacisnelam i wylazlo ;) zobaczcie co dostalam od znajomej :D hahaha Wiek mężczyzn: 0 - 20 lat - mężczyzna jest jak FIAT: mały i figlarny. 20-30 lat - mężczyzna jest jak PORSCHE: szybki i energiczny. 30-40 lat - mężczyzna jest jak CITROEN: perfekcyjny. 40-50 lat - mężczyzna jest jak POLONEZ: obiecuje więcej niż może zrobić. 50-60 lat - mężczyzna jest jak ŻUK: trzeba go ręcznie zastartować. 60- ... lat - wypada zmienić markę. Wiek kobiet: 0 - 20 lat - kobieta jest jak AZJA: dobrze znana, ale jeszcze nie odkryta. 20-30 lat - kobieta jest jak AFRYKA: gorąca i wilgotna. 30-40 lat - kobieta jest jak USA: wydajna i technicznie doskonała. 40-50 lat - kobieta jest jak EUROPA: po dwóch wojnach światowych, wykorzystana ale wciąż piękna. 50-60 lat - kobieta jest jak ROSJA: wszyscy wiedza gdzie to jest, ale nikt nie chce tam jechać. Wesolego wieczoru! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 27, 2008 wlasnie gadalam 2 godzinki z mama ;) nazbieralo sie troche przez ostatnie 3tygodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 27, 2008 jestem i ja moj postanowil mi kompa wyczyscic i poznikaly mi wszystkie hasla:O udusze brrrrrrr Mindy hehe znam to ale i tak jest dobre:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 27, 2008 nosz kwa nawet tematy co mialam w ulubionych na kafe znikly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 27, 2008 dobrze ze do mojego kompa nikt sie nie dotyka dzieci czasem pograją a mąż szpera ale malo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach