pudełko czekoladek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 za tego losia zaplacilam bo mi juz glupio bylo:P ale na caly regulator powiedzialam swoje zdanie, tyle mojego chociaz zeby nie bylo ze o kase chodzi:P ale zla jestem ze dalam sie wkrecic i ze zaplacilam trzeba mi bylo szefa wezwac, tylko sie wstydzilam bo go znam:O kurde, dziczeje:P;):O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 no nie wiem,jak z ta ryba, R kupi cos na bazarku,tam jest stoisko ze swiezynka,cos wybierze,wazne aby bez osci byla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Ciastek aaaaaaaaaa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 oj moglam tego nie czytac o tym zastrzyku hormonalnym:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Pudełko jak szefa znasz to tym bardziej trzeba było wzywać!!! niech wywali babę,przez którą klientów traci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 pudelko i trzeba bylo postawic na swoim, w koncu nie to zamawialas...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ja robie rybe po grecku .. z ceblka nie z marchewka .. jest zajebistyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy az slina leci oj ojjj pudelko hihi poka chojke :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 no wlasnie-jakbym znala szefa to dopiero bym naskarzyla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Ciastek ja chyba nie nadążam - o jakim zastrzyku hormonalnym Hugolina napisała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ja stronke odswiezam a tu juz nowa hihi Ciastek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Izunia poczytaj to co wkleilam dla Ciastka- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ale ryba po grecku jest z cebulka,selerem i marchewka wlasnie plus ziola, ja dodaje jeszcze groszek,wedlug przepisu mojej mamy, zreszta jak kto co lubi nie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Izunia ja tez nie wiem jaki zastrzyk hehee, otworzylam link a tam o tej rybie jest, no chyba ze nie doczytalam ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2008 jo tyz weglug przepisu mojej mamy .. zawsze mi kazala mieszac cebule na wigilie hehhehehheheheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ja tez tam pangę widziałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 myslalam tez zeby zrobic, łazanki-kluski z makiem, ale stary nie lubi (woli kutie mamusi :p) mala tez nie je, wiec zrezygnowalam, ale zawsze moja mama to robila a ja jeszcze na drugi dzien na sniadanie wsuwalam-uwielbiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 pestka, wazne aby ryba byla, a z czym i jak ja zwal to insza inszosc hehehe;-) aby smakowalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 chojka poszla do pestki (chyba bo adres z pamieci pisalam, bo sobie z tamtego adresu nie sciagnelam Waszych:P :O ) jesli dojdzie to Pestka poslij dziewczynom ide odgruzowac pokoj malolata nie ma go to do swiat bedzie spox:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 to ja czekam na tą choinkę :) a jemiołę też masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 no to maie-bryle zalozyc jak czytac nie potrafia:P Aby zmusić ryby do rozmnażania w zamknięciu, samicom robi się zastrzyk hormonalny. Używa się do tego importowanych z Chin fiolek zawierających hormon pobierany z moczu kobiet w zaawansowanej ciąży - hormon, który u ludzi wyzwala akcję porodową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 bleeeee...... a moje gupiki to się bez zastrzyku rozmnożyły,chociaz nikt im nie kazał :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2008 doszka ide lukac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 a idzta hehehe ta babka z Belgii co poderznela gardla 5-ce swoich dzieci, dostala dozywocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 my jutro gargamela do szkoly odstawiamy i zasuwamy na zakupy,w sumie R pracuje ale u nas w bloku ma mala robotke,takze isc nigdzie daleko nie musi a wiecie co, dzis jeden kurownik brygady powiedzial ze byc moze uda sie zeby R zrobil prawo jazdy kat C tzn samochody ciezarowe i to za free, firma pokryje, bo w wiekszosci mechanicy maja te prawo jazdy, fajnie co jakby okazalo sie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ooooooooooo chujka doszla :p na @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ja sie odwdziecze w postaci mojej heheh ale ktoras jak ma to niech wysle ja wywalilam z kompa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ja chyba mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Pestka wyslalam:) Ciastek to super !!! widzisz w nowym roku bedzie z gorkinajgorsze za Wami Pudelko sliczna choinka:) i jaka duza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 nie mam, dziwne no, nic nie kasowalam............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2008 dziekin juz Hugo mi poslala :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach