Ciastek 0 Napisano Grudzień 22, 2008 i ja jestem,Martoszka szkoda ze ja garazu nie mam, nic z zarcia na swieta w lodowie nie mam, tzn skladniki same :p a miejsca brak, ale nic 25.12 bedzie pusta :D;-) ja dzis bylam zmuszona do posprzatania chaty(myslalam ze jutro to zrobie) ale kocisko niespodzianke mi zrobilo i trza dzis bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 22, 2008 dla mnie juz jutro mogly by byc swieta heehhe .... jedzenie jest posprzatane .. na co tu czekac???? echhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 22, 2008 Hugo hehehe noo wyspij sieeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 22, 2008 ooo hugo dobrze ze juz w PL jezdes ja jutro zrobie 2 ciasta na zimno i sledziki zrobie oby doszly smakiem do wigilii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 22, 2008 bigosik jest rewelacjaaaa ... wlasnie zjadlam micheee jamiiiiiiii ... nawet gabi sie zajada hehe a to juz cos :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 22, 2008 stronka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 22, 2008 musze skorygowac, mam przecie 2 gary bigosu w lodowie :p,a gadam ze nic nie mam ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 22, 2008 haha u mnie narazie jeszcze sie mieszcza zakupy w lodowce...ale po przeetworzeniu na potrawy...juz watpliwa sprawa...wiec znowu ratuje mnie garaz hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 22, 2008 Pestka Hugo dobrze że na miejscu ! wyśpij się , wyśpij :) Martoszka ja w Pl też przechowywałam czasami poza lodówką ;) garażu nie miałam ale miałam nieogrzewany ganeczek (nie bez powodu nazywany był wytrzeźwiałką - zimno jak nie wiem) i nie gotowałam jeszcze nic dzisiaj (no oprócz kolacji ;) przed chwilą ) jutro się wezmę na dobre za gary żeby w środę już tylko \"musnąć\" a dziś robiłam karteluszki dwie jedną dla sąsiadki i jedną dla naszej koleżanki która niedługo ma urodziny ;) mam tylko nadzieję że jak jeszcze jutro wyślę z rana to dojdzie w miarę na czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 22, 2008 ech.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 22, 2008 :) melduje, ze i u mnie choinka juz/dopiero sie zjawila :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 22, 2008 a ja wlasnie skonczylam czytac druga czesc ksiazki .... piekna byla :) Hugo dziekuje, doszly :) ziolo stronkowe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 22, 2008 Pestka trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte u dentysty :) wiecie co.. w ogole nie czuje, ze ida swieta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 22, 2008 jutro ide do pracy ale naszczescie ponoc tylko do 14 :) w srode mam wolne .. ufffffffffffffff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 22, 2008 ide spac dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 23, 2008 :) ciastek spac nie mozesz?, ja wstalam o 7mej ale malego zawiozlam do przedszkola i kupilam na jutro rybe i sledziki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 23, 2008 u mnie 1 st. i pada snieg :O pewnie sie roztopi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 23, 2008 czemu, nie moge spac? 8 godzina to akurat, a obudzilam sie dzis po 6 :p bo stary wstal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 23, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 23, 2008 Pestkaja juz wczoraj najadlam sie pierogow i sledzi hihi Dzis mam fryzjera ale zapomnialam na ktora hehe a nie zapisalam sobie-pojde na wyczucie:D narazie sniegu brak-ale podobno swieta biale maja byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 23, 2008 euforka dziekuje .. za fryzjera tez mozesz hahhahahaha gorzej sie go obawiam . no chyba nie mozecie spac .. ja dopiero wstalam .. Hugo skad masz tam neta??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 23, 2008 Hugo ja mlam na 17.30 HAHHAHHAH a ty?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 23, 2008 no to w takim razie dziewczyny trzymam mocno kciuki za tego fryca :) Pestka a jaka fryz wybralas? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 23, 2008 ten co i ci sie podobal :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 23, 2008 ja zrobilam jedne sledziki...w occie,meza zrobi w oleju bo podobno lepsze robi hihi ;) zrobilam tez sernik na zimno i koncze robic karpatke...tzn.ptzelozyc masą tylko zostalo,czekam az ostygnie z lekka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 23, 2008 nooo pestka i hugo trzymam kciuki za fryca i dfla pestki za dentyste tez trzymam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 23, 2008 hmmm karpatkaaaaaaaa, mniam, ja jutro tiramisu zrobie ale to zabieram ze soba, a dla nas mam kupione ta ich belgijska babka swiateczna co wyglada jak keks, dzis kupilam w pl sklepie sernik z makiem, moze jeszcze ciasto czekoladowe dla malej kupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 23, 2008 wlasnie mi marchewka z cebula sie tusza do ryby :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 23, 2008 no ja zara zormroze rybkieee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach