euforka 0 Napisano Grudzień 24, 2008 a no jest dzien dobry :) hehehe Ciastek Ty to sie masz z ta kocica :D Ja wczoraj pakowalam prezenty zeby dzis miec luzik i spajk porwal taty prezent, wzial w pysk i chcial sie zabawic heheh prezent juz zapakowany byl oczywiscie ale naszczescie nic sie nie stalo :D w pore weszlam do pokoju :D a jaki numer jeszcze wczoraj zrobil.. hehe ale to pozniej opowiem bo teraz mnie ktos pogania :o Martoszka a no mialas racje! sie wyrobilam :) a uszka tez gotowe wczoraj kupilismy .. hehe pierogi tez :P:D Eternity ze tez ta franowata pralka musiala sie zepsuc :( trzymam kciuki za jakis cud, zeby sie naprawila :) czekam na fotki Wasze ;) a teraz zmykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 24, 2008 francowata :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 24, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 24, 2008 pospalam do 9tej ..teraz jem sniadanko dzieci wczesniej wstaly ale zapowiedzialam wczoraj zeby cicho byly jakby co....chcialam se pospac :P siedzialy na kompie umyje spokojnie glowe bo potem bedzie sajgon i moge zapomniec hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 24, 2008 ide konczyc pic kawe bo jeszcze slepia mam zapuchniete od przespania hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 24, 2008 wszystkie szalejecie w kuchni? OK i ja uciekam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 24, 2008 pestka nie chce nic mowic ale salatka wyszla boskaaaaaaaaaaaaa :p w misce sie nie miesci, teraz uszka gotuje i zaraz barszczyk zrobie oczywiscie tez gotowy tylko wody dodac ;-) a potem zabieram sie za tiramisu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 24, 2008 jak boska to superrrrrrrrrrrr kto szaleje kto??? ja sobie kawke pije ehheheheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 24, 2008 hehe ja tez wstawilam barszcz tez gotowy...niwstety aa i kompot z suszonych owoców ugotowalam mak namoczylam bo moj zadzwonil z pracy ze trzeba...ma robic te łazanki z makiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 24, 2008 ciastek mas zwlaczone gg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 24, 2008 no ja juz na finishu :p kurde zle sie czuje, zoladek mi spuchl i jakos niedobrze, wypilam herbatke mietowa to deko lepiej, kuzwa jak zwykle na swieta cos sie przypaletalo , mam nadzieje ze przejdzie tak szybko jak i przyszlo ;-) moja gwiazda juz wykapana, tylko do odkurzania ja zagonie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 24, 2008 a ja rybkie smarze :p i nalesniory hihihi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 24, 2008 wpadlam Wam zyczenia zlozyc Przyjemnej chwili podczas Wigilii, marzeń spełnienia w dniu Bożego Narodzenia. Śniegu po nerki, wesołej pasterki, prezentów moc, seksu co noc. Pysznego bigosu i gwiazd z kosmosu. hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 24, 2008 ulee sie objadlam ... od rana od garow nie odchodzilam .. nogi mi w dupe wlazaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 24, 2008 heh mi tez wlazą,najgorsze ze zostala ponad polowa hihi a jutro znowu dzien obrzarstwa hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 25, 2008 uuuuuuuuuuuuuuu godzina duchow i... ...pierwszy dzien swiąt :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 25, 2008 Martoszka gadalas z psem??? o tej godzinie?? bueheehhe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 25, 2008 no i mamy I dzien swiat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 25, 2008 Witam nooo z psem i z chomikiem hihi(żart) jemy sniadanko mąż naracie sklada dla synka tot samochody i sie wkurza hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 25, 2008 :) ja tez chcialam gadac ze spajkiem ale on poszedl spac i nic z tego nie wyszlo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 25, 2008 a jo czekam na ciastka juuu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 25, 2008 :) miłego pierwszego dnia świąt ! a ja się wczoraj obudziłam z bólem gardła i wstrętnym katarem :o ale jakoś podołałam wigilijnym przygotowaniom dziś nie wiem co będziemy robić - wyjdzie w praniu a jutro jest boxing day i zaczynają się wszędzie gigantyczne wyprzedaże ;) chciałabym zobaczyć jak wygląda ten nalot na centrum :D jeszcze raz miłego dnia ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 25, 2008 aaaaaa my se balujem z ciastiem i mindy hihihihihih .... kaaaaaabaretyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 25, 2008 wlasnie rozmawialam z pestką,mindy i ciastkiem na skype....hahaha ale jajcary jak je brzuch od smiania sie nie boli to ja nie wiem hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 25, 2008 ale za to wszystkie koffane są...wycałowaly mnie przez kamerke :) a ciastka meza tez zawziecie w dyskusje sie wdawal hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia AsiaIza Beatka Napisano Grudzień 25, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia Asia Iza Beatka Napisano Grudzień 25, 2008 sa z Belgii:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 25, 2008 a jaka Beatka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 25, 2008 PEWNIe Z E SAAAAA A COO,,,,, hheehzeh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 25, 2008 pewnie chodzi o hugo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach