Martoszka 0 Napisano Grudzień 25, 2008 hahah pestka coz to za literki hihi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 26, 2008 :) dzien dobry Eternity lecznicze, mam nadzieje, ze z gardlem juz lepiej :) milego dnia zycze! bawcie sie wszystkie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 26, 2008 zyje!!!!!!!!!! ipra byla zajo... mam jeszcze troche lekka glowe. jakos mnie moje gnaty bola, ciekawe od czego :p pomaranczka- dzieki za przypomnienie, :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 26, 2008 hehehhehee hehehe no jo Mindiii wyginam smialo cialo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 26, 2008 witam wczoraj bylismy w gosciach...zaprosili w ostatniej chwili,ja niestety kierowca wiec o suchym pysku bylam,tylko wieczorkiem piwko se walnelam na lepsze trawienie dzis moego menza powioze i odniore z roboty bo jakis troche na kacu i sie boi jechac....wlasnie czyta jedną z książek Cejrowskiego co dostal na gwiazdke hehe...juz nie wiem czy go jakos oderwe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 26, 2008 jestem :p kuzwa zarcia to bylo na 30 osob a nie 6 ;-), nie wspomne o \"napojach\":p,balety do 2 nad ranem,z patancowkami nooo mieszania krwi ino nie bylo buhahahaha-superowo-zajebiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 26, 2008 haha ciastek widzialam....widzialam hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 26, 2008 co widzialas Martoszka??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 26, 2008 ja nic nie widzialam :p:p:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 26, 2008 co widzialam?np.napoje wyskokowe i waszą zabawe no hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 26, 2008 a ty pomaranczo zazdrosna bbuehehehee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 26, 2008 a komu tam zal dupe sciska co???? bohaterko pisz pod swoim nickiem jak taka odwazna jestes! buraku jeden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 26, 2008 hihiihihhihihhi :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 26, 2008 hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 26, 2008 bueheheheeheheheheh chamowko ty hahahahahah smierdzisz sledziem bueehheeh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 26, 2008 pestka jaki tekst to szok!!!! hahahaha:p slyszysz pomarancza !- z ryja ci jedzie starym sledziem hahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 26, 2008 oby z ryja hihihihi oki siiiiiiii bo serio nas wezma za chamowyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 26, 2008 i co myslisz ze sie zalamalam czy co?? hahahahaahahaha jasneeeeeeee ........ przynajmniej nie jestem taki szalaput jak ty hihihhi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 26, 2008 zalosna jestes ze tak w swieta nie masz nic lepszego do roboty tylko podgladac topiki. nikt cie nie chce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 26, 2008 pewnie nie bo jest staaaaaaraaa i brzydddkkkaaaaa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 26, 2008 w kazdym razie charakter ma baaaaaaaardzo brzydki, zazdrosna, wscipska, zaczepialska.... ryjem nie nadrobi zeby- nie- wiem- co hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 26, 2008 hehe olac pomaranczki i zglosic do usuniecia hihi ogladalam wlasnie foty z imprezy i powiem ze są zajebiste dziołchy piknie wyglądały i widac ze bylo wesolo a pomaranczka niech swietuje z rodziną a nie zajmuje sie innymi....zresztą jak zwykle hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 27, 2008 ale o co chodzi..... dopiero wstalam, kurde jak nigdy, a stary w pracy :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 27, 2008 hejho ludzie co to za foty powychodzily ze swiat! hahahaha chyba se zmienie nicka! :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 27, 2008 Mindy na jakiego ???? buehehhhheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 27, 2008 :) nieeee no fotki sa zajefajne :D super macie, ze mozecie sie spotkac chyba nie macie do siebie daleko co? komu komu za stronke? aaa juz wiem lap Ciastek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 27, 2008 no wlasnie Mindy? na jakiego? ;) hehe po gadce widze, ze pomarancza byla :o aaaaa Pestka widac, ze Gabi ma duzo krotsze wlosy :) i jak jej? chyba lepiej teraz co? jakos zawsze jak sie skroci choc troche wlosy to sie lzej na glowie robi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 27, 2008 o euforka zyje! haaaaaaaaj, no wiesz my z pestka to 15min od siebie mieszkamy a ciastek troche dalej bo poltora godz jazdy, ale zawsze warto sie spotkac, a przyjezdni moga zawsze przenocowac, miejsca dosyc. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 27, 2008 a tak w ogole to mi te swieta minely blyskawicznie! mozna by bylo powiedziec, ze ich nie poczulam .. no moze troche ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 27, 2008 wow 15 min to rzut beretem a no zyje, zyje ;) i nawet przejedzona nie jestem ale wczoraj to caly dzien w lozku spedzilam :P:D az wstyd sie przyznac :D nie tam zebym chora byla ale lenistwo mnie ogarnela i czytalam, ogladalam, ....:P;), spalam, jadlam i tak w kolko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach